Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut: „Abia aștept să o duc pe bubulina acasă”. Noi imagini cu fiica artistei

Publicat pe

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut. Andreea Antonescu, 40 de ani, a avut parte de o bucurie imensă, când, în urmă cu câteva zile, a adus-o pe lume pe ceaa de-a doua fetiță. Vedeta mai are o fiică, Sienna, în vârstă de 11 ani, care locuiește la Los Angeles alături de bunica ei. Cea de-a doua naștere a fost una destul de ușoară, căci Andreea Antonescu s-a externat din clinică, la puțin timp după ce a născut și este fericită ca va merge cu fetița ei acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut. Andreea Antonescu a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume, recent, o fetiță sănătoasă. Artista mai are o fiică, pe nume Sienna, dintr-o relație anterioară cu fostul iubit, Traian Spak. Andreea Antonescu este foarte secretoasă în privința actualului partener, însă cert este că au devenit părinți și trec printr-o perioadă minunată. Cântăreața a împărtășit fanilor că tocmai s-a externat din clinică, alături de fiica ei, și sunt amândouă gata să meargă acasă, pentru a începe noua lor viață.

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut: „Abia aștept să o duc pe bubulina acasă'. Noi imagini cu fiica artisteiAndreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut: „Abia aștept să o duc pe bubulina acasă'. Noi imagini cu fiica artistei

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut

Andreea Antonescu este fericita mamă a două fete. Vedeta a dat naștere, în urmă cu câteva zile, unei fetițe perfect sănătoase. Cântăreața este entuziasmată că familia ei s-a extins cu o „mică prințesă” , iar prima ei fiică, Sienna, are de acum încolo o surioară. Nașterea a decurs fără complicații astfel că, Andreea Antonescu s-a externat la doar câteva zile după ce a adus-o pe lume pe micuță. Vedeta și-a anunțat fanii pe social-media că abia așteaptă să ajungă acasă cu mezina familiei și să petreacă prima noapte în camera decorată special pentru ea.

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…’

Citește și:Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA.Unde va locui artista

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:'Am făcut un an de…'

Citește și: Adela Mărculescu a împlinit 84 de ani. Actrița a suferit enorm după divorțul de al doilea soț:'Nebunia şi vraja Occidentului l-au cuprins'

Acestea sunt ultimele momente pe care le mai petrecem aici în clinică. Suntem foarte bine amândouă. Abia aștept să o îmbrac, abia aștept să o duc pe Bubulina acasă și să văd cum reacționează la vederea camerei și a lucrușoarelor pe care le-am luat în avans pentru ea.”, a declarat Andreea Antonescu.

De ce a ales Andreea Antonescu ca fiica ei să plece în SUA

Andreea Antonescu este foarte mândră de fiica ei, Sienna, care a împlinit anul acesta 11 ani. Vedeta a povestit că micuța locuiește în SUA, alături de bunica ei. Sienna și-a dorit să continune studiile într-o școală de peste ocean, iar mama ei a înțeles-o, deși i-a fost foarte greu să se despartă de ea. Andreea Antonescu a pus viitorul fiicei sale pe primul loc și comunică oricând li se face dor una de cealaltă.

Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu', a declarat Andreea Antonescu, la un post de televiziune, relatează WOWbiz.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter