Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat: „E groaznic să te uiți la tine”

Publicat pe

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal și au publicat imaginile. Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de cinci ani și au doi copii, însă drumul până al acest punct al relației lor nu a fost deloc ușor. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, însă au realizat rapid că sunt meniți să fie împreună. Fanii au avut parte de o surpriză majoră când cuplul s-a filmat în pat, având un dialog inedit, care a stârnit amuzamentul amândurora.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal și au publicat imaginile. Artistul Liviu Vârciu are o relație de cinci ani cu Anda Călin, femeia care l-a susținut necondiționat. Cuplul are doi copii și formează o familie fericită împreună. Liviu și partenera sa sunt foarte ocupați din punct de vedere profesional. Liviu Vârciu, pe lângă proiectele muzicale, se ocupă și de emisiunea „Prețul cel bun” și a apărut și alte proiecte TV, cum ar fi show-ul lui Nea Marin „Poftiți pe la noi”. Liviu a vizionat ediția emisiunii cu nea Marin, la care a participat și el, ceea ce a generat un schimb de replici savuros cu iubita sa, Anda Călin, chiar în patul conjugal.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat: „E groaznic să te uiți la tine'Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat: „E groaznic să te uiți la tine'

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal și au publicat imaginile

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Aceștia sunt părinții a doi copii și formeză o familie fericită. Cuplul de vedete încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, având în vedere că amândoi sunt foarte ocupați în privința carierei. La sfârșitul unei zile de muncă, Liviu și partenera sa, Anda, petrec câteva clipe de relaxare împreună. Aceștia s-au filmat în pat, în timp ce artistul se uita la emsiunea lui nea Marin, la care participase și el. Liviu și Anda au avut un schimb de replici extrem de amuzant, în care s-au tachinat puțin.

Liviu Vârciu: E groaznic să te uiți la tine… alături de doamna.

Anda Călin: Alături de mine e groaznic? Acum mi-am dat seama ce ai zis. (n.r. – râde)', au spus cei doi, pe rețelele de socializare.

Citește și: Jo a izbucnit în plâns la TV, după o ceartă cu Liviu Vârciu: „Ce-s vedetismele astea?”

Citește și: Iubita lui Liviu Vârciu a investit 50.000 de euro într-un salon de înfrumusețare: „Voi sta acolo în fiecare zi”

Citește și:Paula Seling și fiica ei, Elena, primul pictorial de familie, pe coperta VIVA!:„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!’

Citește și:Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate:'El a ascuns toată chestia asta.'

De ce Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au căsătorit

Deși Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de cinci ani și au doi copii, cuplul încă nu s-a căsătorit. E drept că cei doi formeză o adevărată familie și locuiesc împreună, însă ezită să facă nunta. Anda Călin a spus care este motivul pentru care ea și Liviu nu au organizat încă marele eveniment. Partenera lui Liviu Vârciu susține că nu au căzut de acord unor detalii ce țin de planificarea nunții, cum ar fi numărul de invitați.

Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.
Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul
', a declarat Anda Călin la Antena Stars

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter