Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui. "Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul"

Publicat pe

Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu împreună cu soția lui. Cei doi au decorat-o ca în basme, iar acum artistul a postat un scurt clip pe rețelele de socializare, în care le prezintă fanilor locuința de vis din New York. În parcare se pot observa și niște bolizi de lux, dar surse din anturajul cântărețului au dezvăluit că valoarea mașinilor este insignifiantă pe lângă suma plătită pentru terenul pe care se află locuința care îi aparține, în acte, soției lui Gheorghe Gheorghiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Gheorghiu și-a găsit fericirea alături de Gabriela Băncescu, o româncă de succes care trăiește în Statele Unite ale Americii. Cei doi s-au și căsătorit în mod oficial, iar acum pare că au decis să petreacă sărbătorile de iarnă în locuința lor din New York, deși artistul are și casa lui proprie, în Las Vegas.

Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui. "Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul"Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui. "Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul"

Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu

Artistul în vârstă de 68 de ani se poate declara cu adevărat un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, trăiește boierește peste Ocean, are o soție pe care o adoră și o fiică minunată, în vârstă de 32 de ani. Partenera de viață a lui Gheorghe Gheorghiu a cheltuit o sumă colosală pentru casa din New York.

„E casa soției sale, Gabriela. El are una în Las Vegas. Aceasta este într-o zonă bună din New York, departe de centru. Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul acolo. El are o mașină japoneză în Vegas', au declarat surse din anturajul lui Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Cum se menține Gheorghe Gheorghiu în formă, la 68 de ani: „Moartea nu mă va găsi prea curând”

Citește și: Theo Rose a dezvăluit sexul copilului, într-un mod inedit. Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu soția în căsătorie. Gabriela Băncescu, dezvăluiri inedite:”Nu-mi venea să cred”

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot:„Botezul va fi…' / EXCLUSIV

Cum a cunoscut-o artistul pe Gabriela Băncescu

Cei doi s-au căsătorit în luna noiembrie, anul 2021. Au făcut nunta în Statele Unite ale Americii, acolo unde amândoi s-au stabilit de mulți ani.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când am venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…)

Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat. El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel.

Eu când am aterizat cu fiul meu (n.r. din România) (…) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (…) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (…) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred”, a mărturisit Gabriela Băncescu, pentru Antena Stars, conform Spynews.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter