Andreea Bălan a fost operată din nou. Cu ce probleme se confruntă vedeta după stopul cardio-respirator

Publicat pe

Andreea Bălan ar fi fost operată din nou la două săptămâni după ce a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor, starea ei fiind bună acum.

UPDATE: Andreea Bălan a ajuns chiar în această dimineață din nou la spital, pentru a treia oară. Aceasta are probleme, iar medicii o țin sub observație.

Ce spune medicul despre starea de sănătate a Andreei Bălan

„A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice.

Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește.”, a declarat medicul Ovidiu Peneș, pentru spynews.ro.  

Vedeta nu a vorbit deloc despre această intervenție. Medicii  ar fi descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Astfel că, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele, potrivit Spynews.

Potrivit aceleiași surse, Andreea a fost din nou pe mâinile medicilor, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Andreea Bălan a refuzat să comenteze această situaţie.

După aceste perioade dificile, vedeta e nevoită să ia o mulțime de medicamente, multe dintre ele le-a arătat chiar și fanilor. Mai mult decât atât, după ce a făcut și stopul cardio respirator, s-a trezit cu o mulțime de vânătăi pe corp.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Din păcate, s-a aflat că artista a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație, dar medicii au salvat-o.

George Burcea, primul interviu după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță și a avut probleme la naștere. George Burcea a fost prezent la Premiile Gopo, acolo unde a venit singur, Andreea Bălan fiind acasă cu fetițele. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter