Victor Slav nu mai este prezentator la ”Vulturii de noapte”. Emisiunea de la Kanal D a fost scoasă de pe post

Publicat pe

'Vulturii de noaptea', emisiunea de la Kanal D prezentată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu a fost scoasă de pe post. Motivul pentru care emisiunea a fost scoasă din grilă este că audiența era mult prea mică.

Victor Slav nu mai este prezentator la 'Vulturii de noapte', pentru că emisiunea a ieșit de post. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost pus pe liber, la fel și cei doi colegi ai săi, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Emisiunea a fost înlocuită de show-ul 'Super potriveală' prezentat de Jorge, potrivit paginademedia.ro. Începând cu această duminică de la ora 23.00 la Kanal D puteți vedea emisiunea 'Super potriveală', emisiune care a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017.

Motivul pentru care emisiunea 'Vulturii de noapte' a fost scoasă din grila Kanal D este că show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută.

Victor Slav profită de timpul liber

După ce a fost pus pe liber de șefii de la Kanal D, Victor Slav profită din plin de fiecare moment. Prezentatorul TV a mers la o clinică de recuperare din Bacău, unde a fost foarte bine tratat de doctor. 'Un scurt popas in Bacau la doctorul de oase…' Deja ma simt mult mai bine . Multumesc!', a scris Victor Slav pe una dintre rețelele de socializare.

Victor Slav nu mai este prezentator la 'Vulturii de noapte'. Emisiunea de la Kanal D a fost scoasă de pe postVictor Slav nu mai este prezentator la 'Vulturii de noapte'. Emisiunea de la Kanal D a fost scoasă de pe post

Citește și: Relația lui Victor Slav cu Raluca este din ce în ce mai serioasă. Prezentatorul TV și-a prezentat noua iubită rudelor

Citește și: Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter