Mirela de la Insula Iubirii a stabilit nunta. Face o petrecere mare, fără dar, la care invită toți colegii din reality-show - EXCLUSIV

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii este mai îndrăgostită ca niciodată. Aceasta și-a găsit jumătatea imediat după finalul emisiunii de la Insula iubirii. A stabilit acum și toate detaliile nunții cu Florin Tecar, cel care i-a furat inima. 

Mirela Baniaș se pregătește de nunta cu Florin. Aceasta a primit inelul superb, prețios, dar și cererea în căsătorie în Cuba, acolo unde au călătorit câteva zile. Au avut parte de o vacanță de excepție, la mii de kilometri distanță de România.

Iată că s-au întors cu planuri mari, vor să facă nunta, cununia civilă, iar apoi cununia religioasă. Vor participa apropiații, prietenii și familia. Nu vor însă să facă o petrecere cu dar, vor una la care toți invitații să se distreze.

„Noi ne pregătim de nuntă acum. Cununia civilă la Primăria din Dej, iar cea religioasă la acel călugăr care ne-a dat binecuvântare acolo unde l-am găsit, în Vatra Dornei. Mai rămâne acum să ne hotărâm la dată, după post. Iar petrecerea vrem să o facem după post, fără cadouri, fără cinste. Toate după post!. 

Vreau să fie doar prieteni de suflet, apropiați și după calculele noastre sunt deja 400, altfel am avea 1000. Domnișoara de onoare va fi fiica lui Florin. Și prietene dragi. Eu m-am gândit să îi invit și pe cei de la Insula, pe toți. Eu nu le port ură, nu am nimic cu ei.”, a spus Mirela exclusiv pentru VIVA!.

Referitor la nași, Mirela ne-a dezvăluit că încă nu i-a ales, au mai multe variante.

Cum arăta Mirela de la Insula Iubirii în urmă cu 10 ani

Dacă aveți cont de Instagram sau de Fabebook e imposibil să nu fi remarcat că acestea sunt dominate de noul trend #10 Year Challenge, provocare la care au răspuns atât vedete de A-list, cât și oameni obișnuiți. Provocarea presupune ca cei care o acceptă să posteze pe conturile lor de socializare fotografii din 2009 și din 2019. Uneori, rezultatele au fost spectaculoase, nu puțini fiind cei care, paradoxal, arată mai bine acum decât cu 10 ani în urmă. 

Şi Mirela de la Insula Iubirii a acceptat provocarea şi a postat imagini cu ea. În partea stângă a fotografiei este o fotografie cu ea din 2009, şi în dreaptă este ea acum. Se poate observa că acum 10 ani era mai plinuţă. Nu avea nicio intervenţie estetică. Şi pe atunci era cu zâmbetul pe buze.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter