Andreea Bălan, vacanță alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, și de sora lui. Ce face George Burcea în acest timp

Publicat pe

Andreea Bălan pare că și-a găsit liniștea alături de Tiberiu Argint. Cu toate că a fost criticată pentru faptul că s-a aruncat prea rapid într-o altă relație, deși divorțul ei nici nu s-a pronunțat încă, artista pare mai fericită ca niciodată și decisă să își refacă viața. Ea a plecat în vacanță la munte alături de iubitul ei și sora acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan s-a fotografiat cu Sonia Argint, prezentatoarea Tv, semn că cele două se înțeleg bine. Și Tiberiu Argint a postat fotografii din vacanța la Sinaia în care se află toți trei.

Andreea Bălan, vacanță alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, și de sora lui. Ce face George Burcea în acest timpAndreea Bălan, vacanță alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, și de sora lui. Ce face George Burcea în acest timp

Cu toate că relația lor este publică și cunoscută, Tiberiu și Andreea se feresc să publice fotografii împreună, semn că țin la discreția și intimitatea lor.

Între timp, George Burcea se află acasă, împreună cu cele două fetițe ale sale. El a postat mai multe imagini în care apare în timp ce își răsfață micuțele.

Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea

Andreea Bălan și Viviana Sposub sunt, se pare, pe aceeași lungime de undă, cel puțin într-o privință… Iubita lui George Burcea l-a sfătuit pe fostul soț al artistei în privința custodiei fetițelor, iar totul este în favoarea Andreei!

La doar cinci luni după nuntă, Andreea Bălan și George Burcea au luat decizia de a se despărți, însă ceeea ce se aștepta a fi un divorț amiabil s-a transformat în scurt timp într-un circ mediatic, inflamat de acuzațiile reciproce, pentru că niciunul dintre ei nu a lăsat de la el.

Prima înfățișare de divorț a avut loc deja în luna octombrie, însă, cu sigurnață, procesul va fi unul de durată, deoarece ambii soți vor lupta cu toate armele pentru custodia fetițelor.

Citește și:

Anca Turcașiu, gest total neașteptat, în plină stradă! Cum a fost fotografiată de paparazzi, după ce și-a făcut cumpărăturile

Cum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă oră

Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: „El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață'

‘Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan’, a declarat un apropiat de-al cuplului.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter