Andreea Bănică, adevărul despre cearta cu Alex Velea: "Este vorba despre niște bani..."

Publicat pe

Andreea Bănciă și soțul ei, Lucian Mitrea, au fost nașii de cununie pentru Alex Velea și fosta soție, Ana Maria Mircea. Cântărețul și fosta parteneră de viață au divorțat în 2013, iar de ceva ani Andreea Bănică nu mai ține legătura cu artistul. Iată de la ce ar fi pornit discuțiile între aceștia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea și Ana Maria Mircea s-au căsătorit în 2010, însă căsnicia lor a durat doar trei ani. Nași de cununie le-a fost Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Chiar dacă le-a fost alături în cel mai important moment din viața lor, cântăreața și iubitul Antoniei nu își mai vorbesc.

Andreea Bănică, adevărul despre cearta cu Alex Velea: "Este vorba despre niște bani..."Andreea Bănică, adevărul despre cearta cu Alex Velea: "Este vorba despre niște bani..."

În cadrul unui interviu, Andreea Bănică a spus adevărul despre cearta cu Alex Velea. De la ce ar fi pornit, de fapt, totul între ei.

Citește și: Andreea Bănică, probleme de sănătate la trei luni după operație: „Inflamația este foarte mare’

Citește și: Andreea Bănică și-a concediat soțul: „Ne certam non-stop’

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:’Nu e o surpriză’

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie/ EXCLUSIV

Andreea Bănică, adevărul despre cearta cu Alex Velea

Alex Velea și fosta lui soție își jurau iubire veșnică în urmă cu mai bine de 12 ani. La vremea respectivă, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost nașii de cununie și i-au însoțit peste tot în ziua cea mare. În 2013, după doar trei ani de căsnicie, cântărețul decidea să divorțeze de Ana Maria.

Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor, să-mi spăl rufele în fața tuturor. Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut', declara Andreea Bănică.

Chiar dacă erau prieteni și, totodată, nași de cununie, Andreea Bănică și soțul ei nu au mai ținut legătură cu Alex Velea. Se pare că totul ar fi pornit de la niște pe bani pe care artistul nu i-a luat de la un concert.

„Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo, le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă', a continuat.

Andreea Bănică susține că l-a ajutat pe Alex Velea

În continuare, artista a mai acuzat că ea nu s-a bagăt niciodată în deciziile pe care soțul ei, Lucian, le lua în privința banilor. La vremea respectivă, soțul artistei era impresarul lui Alex Velea și petreceau mult timp împreună.

Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată, ci de foarte multe ori. Am fost prieteni buni. Lucian lucra cu el, era impresarul lui, mi se părea normal să-l ajute. Niciodată nu m-am băgat în deciziile pe care Lucian le-a luat în privința banilor. Cred că Alex este înconjurat de oameni de o altă categorie și este influențat negativ', a completat.

În încheiere, cântăreața spune că, dacă iubitul Antoniei nu s-ar fi lăsat influențat de anumite persoane din viața lui, legătura dintre ei nu s-ar fi rupt. Însă, din păcate, aceștia au ajuns să nu își mai vorbească.

Este un om foarte credul, crede foarte mult în oameni și asta nu e rău, dar trebuie să știi de cine te înconjori în viață. Am încercat să-i fim aproape de când l-am nășit. Am fi fost și azi, dar uite că există astfel de oameni care-și mai bagă nasul, îl influențează negativ și strică o relație. Nu mi-a căzut bine nici mie, dar așa a fost să fie. Poate că vreodată ne vom întâlni și vom sta de vorbă', a încheiat atunci.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter