Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani. Ce mesaj de dragoste i-a trimis de ziua lui: "Cu tine vreau să trăiesc, ești..."

Publicat pe .

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz – cei doi sunt împreună de nu mai puțin de 28 de ani, de pe vremea liceului, și se iubesc și azi la fel ca în prima zi. S-au căsătorit în urmă cu 15 ani, chiar de ziua ei, și au doi copii superbi. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis artista soțului ei de ziua lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu 15 ani în urmă și-au oficializat relația și sunt fericiții părinți a doi copii. Deși e greu de crezut, poate, iată că o relație începută în vremea liceului poate dura și, mai mult, se poate transforma într-o legătură trainică, de unde iubirea nu a dispărut, ba chiar dimpotrivă. Iar asta a demonstrat-o artista chiar azi, când i-a trimis soțului ei un mesaj aniversar emoționant.

andreea-banica-silucian-mitrea-sunt-impreuna-de-28-de-ani-7andreea-banica-silucian-mitrea-sunt-impreuna-de-28-de-ani-7

Andreea Bănică, mesaj emoționant de dragoste pentru soțul ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani, încă de pe băncile liceului, cei doi reuşind să-şi construiască o familie frumoasă în care s-au născut doi copii minunaţi, Sofia Maria și Noah Andrei. O asemenea relație longevivă este rară, și nu doar în showbiz. Asta cu atât mai mult cu cât Lucian Mitrea este primul și unicul bărbat din viața Andreei. Azi, artista își aniversează soțul și a ținut să marcheze momentul și în mediul online, unde a postat două fotografii înduioșătoare, însoțite de un mesaj de dragoste extrem de romantic.

Citește și: Andreea Bănică s-a căsătorit de ziua ei de naștere. Cum a început povestea sa de dragoste cu Lucian Mitrea: 'Împlinim 23 de ani de relație și 12 ani de la nuntă'

Citește și: Andreea Bănică a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu Lucian Mitrea, pe dig: 'Mi-a băgat lanterna în ochi'

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…

Citește și: Când și cum va naște Cristina Bălan:„Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor. Am fost tratată… / EXCLUSIV

„Cu tine vreau să trăiesc, ești omul meu / Tu m-ai făcut să zâmbesc / Și încă o viață de-aș mai avea/ Vreau să știi, tot pe tine te-aș iubi. La mulți ani, iubire! Îmi doresc să îți aduci mereu aminte primul nostru sărut de pe digul de la malul mării și să îl repetăm în fiecare zi. Te iubesc', a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani

S-au cunoscut în timpul liceului și de atunci nu s-au mai despărțit. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 28 de ani, în Eforie, acolo unde locuia artista. Lucian Mitrea i-a furat un sărut Andreei Bănică pe faleză, iar de atunci au rămas împreună. Iată cum a început relația lor!

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile’ vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu „același iubit’, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor, a povestit artista, cu niște ani în urmă, pe blogul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton