Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil: "Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene"

Publicat pe

Deși este femeie de carieră și are deja trei copii acasă, Mirela Vaida nu exclude complet venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Mai mult, vedeta Antenei 1 a uimit mărturisind că și-ar dori să aibă gemene. Iată ce spune despre o nouă potențială sarcină, cu toate că are 40 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida uimește din nou, dezvăluind că nu este imposibil ca în familia ei să vină pe lume un al patrulea copil. Cu toate că viața cu trei copii de vârste mici și relativ apropiate este o adevărată provocare, în condițiile în care are și o carieră solicitantă, vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou. Ba chiar, mărturisește ea, i-ar plăcea să aibă fetițe gemene.

Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil: "Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene"Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil: "Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene"

Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil

Mirela Vaida nu doar că are o carieră de invidiat, ci este și mama a trei copii absolut superbi, iar acesta este un full time job. Vedeta se ocupă de cei trei micuți alături de soțul ei, cei doi având un program perfect organizat, așa că au reușit să se descurce întotdeauna, chiar dacă nu mereu au avut bonă sau una dintre bunici alături pentru a le da o mână de ajutor. Nu puțini sunt cei care s-au întrebat, așadar, dacă Mirela Vaida nu are în plan un al patrulea copil.

Citește și: Mirela Vaida a găsit cea mai bună soluție pentru a-și proteja cei trei copii, în plină epidemie de coronavirus

Citește și: Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job:„Atunci mi-am luat şi primul apartament’

Citește și: Cum arăta Mirela Vaida, la debut.Cânta într-o trupă de fete, iar iubitul ei de atunci era un artist deja celebru

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine’

„Să știi că mi l-am dorit, dar nu a fost să fie. Acum stăm să ne mai gândim de două ori. Eu am 40 de ani, soțul meu are 44 și încă nu l-am scos pe cel mic din pampers. Încă mai avem accidente cu el noaptea pentru că uită să ne ceară să meargă la toaletă. Zicem: Dacă nu l-am scos pe el din pampers, cum o luăm de la capăt?'. Nu mai avem nervi, vrem să ne bucurăm de ei, să se îmbrace singuri, să ne putem descurca. Vrem să îi lăsăm singuri acasă, să ieșim la un restaurant, ceea ce nu se întâmplă.

Atunci, stai și te gândești: Când îi mai faci, când îi mai crești, când te mai bucuri de ei?'. Dar nu am zis nu, doar ne gândim că poate că dacă Dumnezeu nu a vrut să ni-l dea, știe El mai bine. Însă, dacă se întâmplă, liniștită îl fac, nici nu mă gândesc. Ba chiar îmi doresc gemene, ca să avem mai multe femei în casă”, a dezvăluit vedeta pentru ego.ro.

Cum păstrează Mirela Vaida aprinsă flacăra pasiunii în cuplu

Nu este un secret pentru nimeni că, odată cu venirea pe lume a copiilor, relația dintre parteneri se mai schimbă, iar asta din cauza faptului că apar alte și alte priorități mereu. În pofida faptului că are deja trei copii și, mai în glumă, mai în serios, Mirela Vaida nu exclude venirea pe lume și a celui de-al patrulea copil, vedeta reușește să petreacă timp de calitate doar alături de soțul ei. Iar acesta este, se pare, secretul unui mariaj fericit și longeviv.

„După ce facem Crăciunul în familie, copiii zboară la soacra mea, la Cluj. Noi rămânem o săptămână singuri, avem Revelionul, ne distrăm până dimineața. Eu merg să cânt la Brașov, ne invităm prieteni, o să ne facem și puțin de cap. Ulterior, ei vin, iarăși începem pregătirile, începe semestrul al doilea de școală. Dar, să știi că secretul este ca, la câteva weekenduri, un weekend să fie al nostru. Eu și soțul luăm bilete unde găsim, plecăm într-un city break, nu contează unde, orice Capitală a lumii te deconectează, mai ales dacă e aici, în Europa, la 2 ore de zbor.

Te deconectezi, dormi 2 nopți la hotel, ieși la restaurante, mergi seara într-un club sau la un spectacol de musical. Nouă ne-a plăcut foarte mult Londra. Te deconectează 2 zile și te încarcă pentru încă o lună. Asta te menține. În același timp, paradoxal, îți este și dor de copii. Dar așa este viața de familie, trebuie să le echilibrezi pe toate și nu are cum să nu iasă„, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter