Mirela Vaida, adevărul despre viața de cuplu cu... trei copii: "Nu mai ești ca la început"/ INTERVIU

Publicat pe

Mirela Vaida este mamă a trei copii, dar este și soție. Prezentatoarea de la Acces Direct ne-a povestit cum reușește să aibă o carieră de succes, să facă față tuturor provocărilor din partea copiilor și, mai ales, cum este relația de cuplu în tot acest context!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum reușești să faci o emisiune zilnică în direct, să ai grijă de trei copii, să nu-ți neglijezi soțul și să mai joci și la teatru?

Eu nu iau serviciul meu ca pe un serviciu special. Din contră, eu lucrez cam 5 ore pe zi, cu tot cu pregătirea emisiunii. Sunt oameni care lucrează şi mai mult de 12 ore pe zi, am chiar eu colegi avocați, judecători, oameni care  stau de la 8 până la 7 seara la birou, şi atunci îmi dau seama că eu nu sunt cu nimic mai brează decât ei. Pentru că toți avem acelaşi ritm.

Mirela Vaida, adevărul despre viața de cuplu cu... trei copii: "Nu mai ești ca la început"/ INTERVIUMirela Vaida, adevărul despre viața de cuplu cu... trei copii: "Nu mai ești ca la început"/ INTERVIU

Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii. Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele.

Mirela Vaida: „Ne împărțim atribuțiile”

Ne împărțim atribuțiile, ăsta e cel mai important lucru. Copiii înțeleg perfect, ne este foarte  bine  când  suntem doar noi, chiar suntem mult mai organizați aşa. Suntem cam peste tot împreună, de multe ori soțul meu mă aduce la serviciu cu toți cei trei copii în maşină, eu îi pup pe toți la plecare, merg la emisiune, soțul meu merge şi îi culcă, le dă să mănânce, apoi vin toți să mă ia acasă. Suntem mult împreună, suntem o echipă, copiilor le place asta, şi lucrurile funcționează foarte uşor.

În weekend, fac curățenie generală, cele 4 oale de mâncare, coc pâine. Îmi place să gătesc, mă relaxează, mă scoate un pic din rutina zilnică. Seara, dacă am spectacol, o iau pe Carla cu mine, mai ales că ea e fascinată de scenă. Şi astfel, sâmbăta dimineața sunt gospodină, sâmbăta seara sunt artistă, împreună cu orchestra live, împreună cu baletul teatrului, şi asta mă împlineşte, mă simt bine, mă simt utilă.

Mirela Vaida: „Ne mai certăm”

Apropo de copii!  Imaginile cu cei mici de pe contul tău de Instagram pot fi transformate oricând în vederi cu îngerași… Dar partea aia care nu se vede cum e?

E partea pe care o ştie toată lumea: ne mai certăm, ne mai supărăm, ei mai încep să facă fițe, ba că nu mănâncă un anume fel, ba că nu vor să se îmbrace cu ceva, mai țipăm unii la alții, îi mai pedepsesc – pedeapsa supremă este când îi trimit în camera lor, cu uşa închisă, şi le spun că nu au voie să iasă de acolo până nu îşi cer iertare, lucru care se şi întâmplă.

Dar partea aia care nu se vede nu e foarte diferită de ce se vede, pentru că eu în general pun poze cu copiii în toate ipostazele, şi când îmi desenează casa cu markerul, şi când mi-au făcut haos în jucării, şi când se bat cu perne sau adorm la masă.

Citește și: Mirela Vaida a găsit cea mai bună soluție pentru a-și proteja cei trei copii, în plină epidemie de coronavirus

Citește și: Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job:„Atunci mi-am luat şi primul apartament'

Citește și: Cum arăta Mirela Vaida, la debut.Cânta într-o trupă de fete, iar iubitul ei de atunci era un artist deja celebru

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:„M-am dus singură la un casting'. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Mirela Vaida: „Nu am lovit niciodată copiii”

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți pierzi cumpătul când au făcut boacăne? Sunt curioasă ce părere ai despre vorba aia neaoșă „bătaia e  ruptă din rai…

Nu i-am lovit niciodată. Noi vorbim doar despre pedepse, despre reguli – nu mai primeşti desert, nu mai primeşti desene, astăzi nu mai faci cutare lucru – şi ei înțeleg foarte bine. Nu îmi ies din fire mai mult, pentru că sunt copii şi ne-am resemnat cu ideea că degeaba ne-am făcut o casă nouă, până vor creşte, e casa plină de mânuțe cu toate culorile, de markere, culori şi acuarele. O să dăm un var lavabil şi o să o luăm de la capăt.

Mirela Vaida: „Viața e goală fără copii”

Cum e viața cu trei copii am aflat mai sus, dar aș vrea să-mi povestești și cum e viața de cuplu când timpul e atât de limitat. Îți reproșează soțul tău ceva?

Nu, soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens.

Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter