Andreea Ibacka, despre relația pe care o are fiica lui Cabral cu bebelușul ei. În multe familii acest subiect este tabu! | EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Ibacka a vorbit, în exclusivitate, despre relația pe care o are fata cea mare a lui Cabral cu surioara ei de doar câteva luni. Deși între cele două fete este o diferență de 16 ani, Andreea Ibacka crede că cele două se vor înțelege de minune atunci când micuța Namiko va crește.

Andreea Ibacka este cea de-a doua soție a lui Cabral. Prezentatorul TV a fost căsătorit cu Luana Ibacka, cu care are o fată pe nume Inoke, în vârstă de 16 ani. În luna decembrie a anului 2018, după o lungă așteptare, mai exact după 9 luni și câteva zile, venea pe lume micuța Namiko.

Namiko este primul copil al Andreei Ibacka, iar Cabral este tată pentru a doua oară de fată. Prima fată a prezentatorului TV are 16 ani, iar cea de-a doua doar câteva luni. Deși diferența de vârstă dintre cele două este mare, Inoke este foarte bucuroasă și încântată că are o surioară. Mai mult, fiica cea mare a lui Cabral a fost cea care le-a sugerat proapeților părinți numele de Namiko.

Andreea Ibacka a mărturisit că după părerea ei, relația dintre Namiko și Inoke va fi una foarte strânsă, iar cele două se vor înțelege de mine atunci când fiica ei va crește.

'Inoke ne-a propus numele Namiko, iar noi l-am ales împreună. M-am hotărât foarte greu. Aveam o listă scurtă și nu mă puneam de acord cu lista scurtă a soțului, dar cred că a fost o opțiune bună. Așteptăm să mai crească și să vedem ce părere are și ea despre numele pe care i l-am ales. Știu că este șocant la prima rostire, audiție, dar acum mi se pare foarte melodios. Inoke este bucuroasă, dar nu are cum să aibă foarte multe activități cu sora ei, care este foarte mică momentan. Sunt convinsă că pe măsură ce va mai crește și Namiko se vor sfătui, pentru că de jucat împreună este o diferență foarte mare. Este o diferență de 16 ani între ele. Eu cred că va avea un sprijin și un sfătuitor de nădejde în sora ei mai mare.', a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Citește și: Andreea Ibacka, despre botezul lui Namiko: 'L-am tot amânat'. Cine vor fi nașii fetiței sale | EXCLUSIV
Citește și: Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. E mulatră și are mult păr

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter