Andreea Marin, atac dur la Mihaela Rădulescu: "N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!"

Publicat pe

Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pare să țină dintotdeauna, însă animozitățile dintre cele două dive nu s-au sfârșit odată cu trecerea timpului. Iată ce comentariu neașteptat a avut Zâna Surprizelor la adresa rivalei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin (46) și Mihaela Rădulescu (51) s-au numărat dintotdeauna printre preferatele publicului, însă, se pare, relația dintre ele a degenerat odată cu trecerea timpului, deși, teoretic, era loc pentru două dive în showbizul autohohton. Recent, Andreea Marin a vorbit, la Metropola TV, despre relația sa cu Mihaela Rădulescu, făcând niște dezvăluiri neașteptate.

Andreea Marin, atac dur la Mihaela Rădulescu: "N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!"Andreea Marin, atac dur la Mihaela Rădulescu: "N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!"

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, colege și rivale

Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, Andreea Marin a făcut lumină în relația ei cu Mihaela Rădulescu, rivala sa de mai bine de 20 de ani. Vedeta a vorbit deschis despre conflictul dintre ele.

'Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață… pe el mergi!

Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!', i-a spus Andreea Marin lui Mădălin Ionescu.

Apoi, prezentatorul a vrut să afle dacă, atunci când au colaborat la „Uite cine dansează!”, relația dintre ele s-a îmbunătățit. Răspunsul Andreei nu s-a lăsat așteptat.

'Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant… îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nicio relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!', a mărturisit Andreea Marin.

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19. Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Fiica Mădălinei Ghenea vorbește patru limbi, la patru ani: „Nu am televizor și nici internet acasă!”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere, de Paștele Catolic. A atras toate privirile

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin!Are 12 ani și locuiește cu tatăl lui, de la divorț

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

„Atât a putut ea în momentul acela”

Mădălin Ionescu a adus apoi în discuție un moment delicat, despre care, la vremea respectivă, s-a vorbit pe larg. În 2012, Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Chiar dacă discuţia privată nu are legătură cu obiectul procesului, stenogramele au rămas la dosar, iar postul de ştiri România TV le-a făcut publice. În respectivele interceptări DNA, Mihaela Rădulescu o jignea pe Andreea Marin, numind-o „vită. Iată ce a comentat Andreea Marin!

'Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!', a comentat Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu.

„Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică”

Ulterior, Mădălin Ionescu a întrebat-o pe Andreea Marin dacă a mai existat un om în televiziune pe care să-l considere atât de intruziv sau deranjant. Vedeta a lăsat diplomația care o caracterizează la o parte!

'Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel', a încheiat Andreea Marin.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter