Fiica Mădălinei Ghenea vorbește patru limbi, la patru ani: "Nu am televizor și nici internet acasă!"

Publicat pe

Mădălina Ghenea se străduiește să-i ofere o copilărie fericită fiicei sale, Charlotte. Fetița nu are acces la internet și nici la televizor, ca alți copii de vârsta ei, din zilele noastre, însă vorbește patru limbi străine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea le-a arătat fanilor săi de pe Instagram imagini în premieră din apartamentul din Italia, în care locuiește împreună cu fiica sa. Actrița a dezvăluit, totodată, că nu are televizor și nici internet acasă și asta pentru că vrea să-i acorde toată atenția din lume copilului ei.

Mădălina Ghenea a vorbit despre cum este să fii mamă singură și cum se descurcă cu creșterea fetiței sale care tocmai a ]mplinit patru ani. În filmuletele postate pe Story, Mădălina le arată fanilor că micuța vorbește română, italiană, engleză și un pic de spaniolă.

Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc', spune Mădălina Ghenea.

Mădălina a dezvăluit, totodată, imagini din apartamentul său din Italia, iar fanii au putut vedea în casa ei un pian, un bar și camera fetiței. Mă bucur mult că vă place apartamemntul meu, l-am renovat total singură. Nu am televizor acasă și nici wifi, și fac asta pentru fiica mea', a spus Mădălina.
Întrebată dacă se gândește să se întoarcă în România, Mădălina Ghenea a răspuns: Sunt foarte bine aici și sunt îndrăgostită de casa mea'.

Mădălina Ghenea a născut pe 3 aprilie 2017, la o clinică privată din București. Deși și-a dorit o naștere naturală, din cauza complicațiilor a fost nevoită să apeleze la cezariană. Mai bine de 11 ore a stat aceasta în travaliu.

Fiica Mădălinei Ghenea vorbește patru limbi, la patru ani: "Nu am televizor și nici internet acasă!"Fiica Mădălinei Ghenea vorbește patru limbi, la patru ani: "Nu am televizor și nici internet acasă!"

„Ne-am gândit la căsătorie, însă…”

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au început să formeze un cuplu din luna mai 2016, însă după ce au devenit părinți s-au despărțit, de vină fiind infidelitatea tatălui lui Charlotte. ‘Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul’, era mesajul postat de actriță după ce a aflat că Matei Stratan a înșelat-o.

Anul acesta, la mai bine de trei ani de la despărțire, vedeta a devăluit cum și de ce s-a ajuns la separare.

Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea’, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

„Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită’, a declarat Mădălina Ghenea.

Citeste si:

Victor Slav a recunoscut că este îndrăgostit de Mădălina Ghenea: 'E cineva care nu ar vrea cu ea?'

George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. A mers să își vadă fetele, dar a fost ținut la poartă: 'Am sunat-o și pe mama ei'

Ce face Raluca Pascu, imediat după anunțul divorțului: a fost fotografiată în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe e consolată de prieteni

Fanii îi vor din nou împreună! Oana Zăvoranu încă e supărată pe Pepe: „A instigat pe toată lumea ca să mă linșeze mediatic”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter