Andreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID-19, vaccinată cu ambele doze. Și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a luat virusul

Publicat pe

Andreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID-19, vaccinată cu ambele doze de Astra Zeneca, în primăvara acestui an. Vedeta a declarat că a făcut o formă ușoară a bolii, că s-a tratat la domiciliu, simptomele fiind similare ca cele ale unei gripe destul de serioase. Iată cum se simte Andreea Marin, acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a trecut prin clipe grele acum aproaximativ două săptămâni când și-a dat seama că e posibil să fie infectată cu oul coronavirus și să aibă COVID-19. Bănuielile i-au fost confirmate, iar vedeta a fost pozitivă, motiv pentru care s-a izolat timp de 14 zile, la domiciliu. Abia acum, după ce și-a revenit, vindecându-se de Covid-19, Andreea Marin a povestit totul, cu lux de amănunte.

Andreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID-19, vaccinată cu ambele doze. Și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a luat virusulAndreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID-19, vaccinată cu ambele doze. Și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a luat virusul

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit.Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă.

Citește și: Cum arăta Andreea Marin când a participat la Miss România:„Nu mă simțeam…'

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: Ce locuri de muncă a avut Raluca Bădulescu după studenție:„Nu avea legătură cu…'

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Andreea Marin: „Am avut simptomele unei gripe puternice'

Andreea Marin s-a vaccinat cu Astra Zeneca, în primăvara acestui an și susține că faptul că a fost vaccinată a ajutat-o să treacă mai ușor prin boală:

Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.

Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta',  a declarat Andreea Marin într-o emisiune TV.

Andreea Marin s-a îmbolnăvit de COVID-19, deși se vaccinase

„Am urmat tratamentul, am făcut tot ceea ce trebuie. Am urmat tot ce mi-a zis medicul. M-am izolat de cei din jur. Anterior, fiica mea a fost bolnavă, așa cum deja știți. Fiecare are părărea sa, eu am ales să fac vaccinul. Am văzut clar din această experiență cât a contat. Am făcut o formă ușoară comparativ cu ceilalți care nu au vaccinul. Este strict concluzia mea, nu fac reclamă vaccinului. Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r.: Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas”, a mai spus vedeta. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter