Ce locuri de muncă a avut Raluca Bădulescu după studenție: „Nu avea legătură cu...”

Publicat pe

Ce locuri de muncă a avut Raluca Bădulescu după studenție. Vedeta este foarte cunoscută atât în mediul online, cât și la TV! Deși are foarte mulți fani, puțini sunt cei care știu ce job-uri a avut jurata „Bravo, ai stil!' după terminarea facultății. Acestea nu au legătură DELOC cu domeniul modei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute stiliste din România. Aceasta a intrat imediat în vizorul oamenilor datorită energiei sale extrem de pozitive și a stilului vestimentar inedit. Cu atât mai mult, vedeta Kanal D a ieșit din sfera de confort și a povestit despre viața ei dinainte de faimă!

Ce locuri de muncă a avut Raluca Bădulescu după studenție: „Nu avea legătură cu...'Ce locuri de muncă a avut Raluca Bădulescu după studenție: „Nu avea legătură cu...'

Jurata „Bravo, ai stil!' nu a fost întotdeuna expert în modă, ci a avut cu totul alte meserii de-a lungul timpului. Chiar și studiile pe care le are, nu sunt în domeniul fashion!

Citește și: Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă operație estetică la față.Cum arată acum

Citește și: Raluca Bădulescu, șocată de ținuta unei concurente de la Bravo, ai stil:„O nenorocire'

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău:„Sunt mai…'

Citește și: Loredana Groza neagă că are COVID-19 și că e internată în spital:„ Am avut nişte probleme…'

Ce locuri de muncă a avut Raluca Bădulescu după studenție

Vedeta Kanal D nu a știut dintotdeuna că moda este domeniul care o va consacra. După terminarea liceului, Raluca a studiat română-engleză la Facultatea de Litere. Cu atât mai mult, aceasta a confirmat faptul că imediat după ce a primit diploma de absolvire, a început un job de profesoară!

„Am mai avut câteva job-uri. Am fost pentru câteva luni profesoară de limba engleză, pentru că am terminat Facultatea de Litere, secțiunea română-engleză.', a spus diva într-un interviu acordat pentru CAN-CAN.ro.

Job-ul de profesoară nu a fost menit pentru Raluca, așa că la scurt timp aceasta a încercat să își schimbe cu totul domeniul de lucru și s-a angajat la o companie de telefonie mobilă. Deși părea entuziasmată la început, vedeta a renunțat după o perioadă și la acest loc de muncă.

După aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobilă, la departamentul Relații Clienți. Fiind imediat după Revoluția din 1989, companiile acestea intraseră pe piață și mi s-a părut foarte exciting (n.r. – captivant), mai ales că terminasem facultatea și nu avea legătură cu ce făceam eu, iar asta m-a atras și mai mult.', a completat aceasta pentru sursa citată.

Raluca Bădulescu în rolul de corporatistă

Un lucru la care nimeni nu s-ar fi așteptat este acela că Raluca Bădulescu a lucrat într-o corporație. Datorită personalității ei puternice și versatile, este greu de imaginat cum imediat după studenție aceasta putea să respecte regulile impuse în multinaționale.

Am fost și corporatistă, la o multinațională, o perioadă. Mi-a plăcut și a fost o experiență cu adevărat mișto, cred că am lucrat circa un an și jumătate acolo. După aceea, timp de opt ani am lucrat la Departamentul Import-Export produse petroliere, la Petrom.', a mai spus ea.

Primii pași în domeniul modei

Raluca a început să descopere plăcerea pentru domeniul fashion odată cu scrierea articolelor pentru diverse reviste. Atunci ea a realizat că acesta este domeniul pe care trebuie să îl urmeze în viață.

„Apoi au venit alte vremuri în care am scris pentru cele mai importante publicații din România rubricile de bine-prost îmbrăcat, rubrici de fashion.De unde rezultă că da, m-am îndreptat către domeniul pe care-l iubesc cel mai mult, fashion-ul … până la sfârșit', a mai spus Raluca Bădulescu.

Cea mai mare realizare a Ralucăi Bădulescu

Deși vedeta a avut parte de o mulțime de experiențe la care unii oameni doar ar putea visa, aceasta a recunoscut că cea mai mare realizare din viața ei este familia pe care o are. Cu toate acestea, diva a menționat și de familia „Bravo, ai stil', de care este foarte atașată emoțional.

„Cea mai mare realizare din viața mea? Sunt mai multe! Sunt cele pe care le vedeți, pentru că eu sunt ca o carte deschisă. Copilul, soțul, familia mea, familia Kanal D și proiectul «Bravo, ai stil!» sunt, cu siguranță, cele mai mari realizări ale mele și de care sunt atât de mândră! Sunt mândră de familiile mele, cea de acasă și familia Kanal D, pentru că da, sunt cele mai mari realizări ale mele!', a mai spus Raluca.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter