Andreea și Andrei Aradits aniversează 16 ani de căsnicie. S-au cunoscut pe platourile de filmare și ea a făcut primul pas: "M-am trezit cu un mesaj pe telefon"

Publicat pe

Andreea și Andrei Aradits împlinesc 16 ani căsnicie, iar povestea lor de dragoste este cu totul specială. S-au cunoscut pe platourile de filmare și cum el nu a avut curajul să facă primul pas, Andreea a acționat fără rezerve. Mulți ar spune că a riscat, însă se pare că a luat decizia cea mai potrivită!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei și Andreea Aradits aniversează 16 ani de căsnicie în luna iulie: „Aniversăm 16 ani de căsătorie de când am început să avem o familie împreună”, au declarat ei pentru Click!

Cei doi au împreună un băiat, Eric, în vârstă de 15 ani. Adolescentul practică parkour, iar lucrurile sunt sub control în ceea ce îl privește, potrivit tatălui său: „La un moment dat, o să-ți dai seama că educația are limite și cu cât insiști într-o zonă, cu atât mai rău o să facă. Așa că dacă îi zici ceva, va face altceva. Așa este totul sub control. S-a înălțat, e mai înalt că Andreea”.

Citește și: Florin Salam, adio distanțare socială!Manelistul a fost atracția serii la un botez cu 300 de invitați, în Otopeni

Părinții vorbesc și despre viitorul lui, însă nu au luat o decizie cu privire la domeniul către care s-ar putea îndrepta: „Am observat că a devenit foarte priceput la montaj, l-a ajutat pe Andrei să monteze niște reclame și nu ne așteptam să se priceapă…”, a precizat Andreea Aradits.

Andrei Aradits: „Nu aveam curajul să fac primul pas”

Andrei și Andreea Aradits s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar relația, care s-a dovedit a fi una de lungă durată, i s-ar datora chiar soției lui care a îndrăznit să facă primul pas.

Citește și: Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a plecat să se relaxeze. Unde a ajuns la două zile de la externare:„Loc binecuvântat'

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare ale serialului În familie!. Ea lucra la producție. Însă, nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: <> (n.r. Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec pe lângă tine încă o dată) Am zis: <>, spunea actorul într-un interviu acordat femeia.ro.

Citește și: Diana Senteș, viitoare mămică, dezaprobă total alăptatul în public!„Nimeni nu vrea să vadă asta, zic eu'

Andreea și Andrei Aradits aniversează 16 ani de căsnicie. S-au cunoscut pe platourile de filmare și ea a făcut primul pas: "M-am trezit cu un mesaj pe telefon"Andreea și Andrei Aradits aniversează 16 ani de căsnicie. S-au cunoscut pe platourile de filmare și ea a făcut primul pas: "M-am trezit cu un mesaj pe telefon"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter