Andreea Tonciu, mesaj de la Sânziana Buruiană, înainte de Survivor. Cele două nu își mai vorbesc de cinci ani: "Este foarte bătăioasă"

Publicat pe

Andreea Tonciu se numără printre cele 12 vedete care vor participa la Survivor România 2022. Vedeta a acceptat provocarea de a-și pune la încercarea răbdarea și puterea. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, bruneta a primit un mesaj de la o persoană surprinzătoare. Sânziana Buruiană i-a transmis un mesaj de încurajare Andreeei Tonciu. Cele două nu-și mai vorbesc de cinci ani, după ce s-au certat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost cele mai bune prietete și apăreau împreună în numeroase proiecte de televiziune. Ei bine, cele două au ajuns să nu își mai vorbească. În prezent, blondina s-a multat cu familia sa la Budapesta fiind implicată într-un proiect TV.

Andreea Tonciu, mesaj de la Sânziana Buruiană, înainte de Survivor. Cele două nu își mai vorbesc de cinci ani: "Este foarte bătăioasă"Andreea Tonciu, mesaj de la Sânziana Buruiană, înainte de Survivor. Cele două nu își mai vorbesc de cinci ani: "Este foarte bătăioasă"

Chiar dacă nu își mai vorbesc, Sânziana Buruiană a vrut să-i transmistă fostei prietene un mesaj de încurajare, înainte de a merge la Survivor. Andreea Tonciu a declarat că va lupta și va ajunge acasă cu marele premiu al emisiunii.

Citește și: De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice:„Sunt obsedată să…'

Citește și: Sânziana Buruiana s-a mutat din România! Unde locuiește acum și din ce trăiește:”Muncesc o oră și câștig dublu”

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de cinci ani și jumătate încontinuu!„Sper să-mi revin mai repede'

Citește și: Solista Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie după doar 5 luni de relație.Cine este viitorul ei soț

Andreea Tonciu, mesaj surprinzător de la Sânziana Buruiană, înainte de Survivor

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au fost implicate în diferite proiecte de televiziune și apăreau mereu împreună. În urmă cu cinci ani relația lor de prietenie a luat sfârșit, iar cele două nu își mai vorbesc. Chiar și așa, Sânziana i-a transmis un mesaj Andreei înainte de Survivor. Blondina susține că fosta ei amică are toate șansele să câștige concursul.

Are șanse mari să câștige, chiar dacă este femeie. Ai văzut, Elena Ionescu a câștigat. Andreea este determinată și îi place competiția și adrenalina. În viață, în momentul respectiv, fiecare face ce îi place.Eu și Tonciu am făcut multe proiecte împreună, acum 10 ani eram la Kanal D. Este foarte bătăioasă și sper să reziste, să nu i se facă dor de casă, de familie', a declarat blondina pentru Click.

De ce nu-și mai vorbesc Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au pus capăt prieteniei pe care o aveau de mulți ani. Totul s-a întâmplat după ce blondina a declarat la o emisiune TV că prietena ei i-ar fi servit la nuntă mâncare stricată. În urmă cu 10 ani formau un duo spectaculos, iar prezența lor inocentă și amuzantă era pe placul publicului. Ei bine, acele vremuri au fost date uitării de cele două vedete.

Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo„, a declarat Sanziana imediat după nunta Andreei Tonciu.

Ce spune Andreea Tonciu despre Survivor

Andreea Tonciu își dorește să reziste până la finalul competiției, anunțându-și fanii că vor avea parte de surprize de neuitat. Bruneta are încredere în propriile forțe și speră să se întoarcă acasă cu marele premiu.

Sunt foarte pregătită, iau și tocurile la mine! Acolo o să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu. Eu sunt foarte puternică, o să aveți mari surprize. Nimeni nu m-a văzut în ipostaza asta până acum. Nu mă interesează mâncarea pentru că vreau să slăbesc, dar voi fi departe de fiica mea, Rebeca', a spus Andreea Tonciu, potrivit Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter