Angelina Jolie trece prin momente dificile: două dintre fetele ei au fost operate. Ce a făcut Brad Pitt în tot acest timp

Publicat pe

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Angelina Jolie a publicat un eseu în revista americană Times. Actrița a dezvăluit că două dintre fiicele sale au suferit recent intervenții chirurgicale. 

Citește și: Angelina Jolie și Keanu Reeves, noul cuplu de la Hollywood? „Nu a mai fost atât de entuziasmată de un bărbat…”
Angelina Jolie trece prin momente dificile: două dintre fetele ei au fost operate. Ce a făcut Brad Pitt în tot acest timpAngelina Jolie trece prin momente dificile: două dintre fetele ei au fost operate. Ce a făcut Brad Pitt în tot acest timp

„Am petrecut ultimele două luni trecând prin diverse operații cu fiica mea cea mare, iar cu câteva zile în urmă, am văzut-o pe sora ei mai mică suferind o intervenție chirurgicală la nivelul șoldului.

Ele știu că scriu asta, deoarece le respect intimitatea și am discutat împreună acest subiect și m-au încurajat să o fac. Ele înțeleg că a trece prin provocări de ordin medical și a lupta pentru a supraviețui și a se vindeca sunt lucruri de care trebuie să fie mândre', a dezvăluit Angelina Jolie.

Citește și: Brad Pitt a vorbit despre femeile alături de care a fost surprins, după divorțul de Angelina Jolie

„Le-am urmărit pe fiicele mele având grijă una de alta. Fiica mea cea mai mică a studiat asistentele medicale împreună cu sora ei, apoi, următoarea dată a asistat. Am văzut cum fetele mele lăsat totul deoparte și s-au pus reciproc pe primul loc și am simțit bucuria de sări în ajutor celor pe care îi iubesc. Le-am urmărit și fricile de pe față pe care le-au întâmpinat cu un curaj hotărâtor. Cu toții știm acel moment în care nimeni nu ne poate ajuta și tot ce putem face este să închidem ochii și să respirăm. Când tot ce putem să facem este următorul pas sau să respirăm prin durere, așa că ne concentrăm pe noi înșine și o facem.

Frații lor erau acolo pentru ele, susținători și dulci. Dar în această Ziua Internațională a Femeii, scriind de la spital, mă găsesc concentrându-mă pe fiicele mele pentru o clipă și tot ce am învățat de la ele și de la alte fete tinere pe care le-am întâlnit în întreaga lume', a continuat actrița.

Citește și: La 13 ani, fetița actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a început procesul de schimbare de sex. Shiloh vrea să fie băiat

„Cineva mi-a spus, când le-a văzut pe fiicele mele îngrijindu-se una de cealaltă, că „vine natural la fete'. Am zâmbit, dar apoi m-am gândit la cât de des este abuzată această noțiune. Fetița trebuie să aibă grijă de ceilalți. Femeia care va crește fi „forțată' să dea și să aibă grijă și să facă sacrificii. Fetele sunt adesea condiționate să creadă că sunt bune doar atunci când îi servesc pe ceilalți și sunt egoiste sau greșesc dacă se concentrează vreodată pe propriile nevoi și dorințe. Moștenirea fetelor, deschiderea și instinctul lor de a-i hrăni și de a-i ajuta pe ceilalți, trebuie apreciată și nu abuzată. Trebuie să facem mult mai mult pentru a le proteja, în toate societățile: nu numai împotriva modurilor extreme în care drepturile fetelor sunt adesea încălcate, ci și față de nedreptățile și atitudinile mai subtile care de multe ori trec neobservate sau justificate. Așadar, dorința mea în această zi este să prețuim fetele. Aveți grijă de ele. Și să știți că, cu cât cresc mai puternice, cu atât vor fi mai sănătoase și cu atât vor da mai mult familiei și comunității lor.

Iar mesajul meu pentru fete este: „luptați, domnișoarelor. Grija dvs. una pentru cealaltă va fi o mare parte din drumul vostru spre viitor. Ține-vă firea. Cunoaște-vă drepturile. Și niciodată să să nu lăsați pe cineva să vă spună că nu sunteți prețioase și speciale și, mai ales, egale', încheie Angelina Jolie.

Actrița nu a intrat în detalii prea clare, însă a dezvăluit că este vorba despre Shiloh și Zahara.

Citește și: Brad Pitt dezvăluie de ce fost alcoolic în timpul căsniciei cu Angelina Jolie: „Puteam să bag un rus sub masă dacă beam împreună vodcă'

Se pare că aceste operații au fost motivul pentru care Brad Pitt a ratat Premiile Bafta de luna trecută. Actorul a stat lângă fiicele sale în aceste momente dificile.

Și actrița a suferit operații complicate în trecut: și-a făcut o dublă masectomie și și-a scos ovarele, ca măsuri preventive luate de teama cancerului – boală de care a murit mama sa.

Citește și: Angelina Jolie a pozat goală! Actrița a depășit perioada anorexiei și arată splendid la 44 de ani!


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter