„Au fost multe răutăți dureroase. Alex îmi spune că sunt prea...”. Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei / EXCLUSIV

Publicat pe

Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei. După 10 ani de relație, Antonia încă primește complimente emoționante de la iubitul ei, Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii și alături de care formează un cuplu de invidiat. Artista a vorbit, într-un interviu pentru viva.ro, despre aceste clipe speciale, dar și despre momentele dificile din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei. Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și nu e de mirare că este răsfățată din plin de iubitul și tatăl celor doi fii ai ei, Alex Velea, care nu uită să-și complimenteze partenera de viață chiar și după un deceniu de relație. Cu toate acestea, carismatica artistă mărturisește că a trecut și prin momente dificile în viața ei. Într-un interviu pentru viva.ro, Antonia vorbește deschis despre toate acestea, făcând confesiuni atât despre viața de artist, cât și despre cea de familie.

„Au fost multe răutăți dureroase. Alex îmi spune că sunt prea...'. Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei / EXCLUSIV„Au fost multe răutăți dureroase. Alex îmi spune că sunt prea...'. Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei / EXCLUSIV

Citește și: „Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum'. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și: Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie „Haita de acțiune”, cu BRomania: „Avem chimie. Am mai…”

Citește și: „Mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Unul dintre simptome sunt…'. Cum a aflat Dragoș Bucur că are diabet

Citește și: Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el' / EXCLUSIV

Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei

La 33 de ani și după ce a devenit mamă de trei ori, Antonia este încă pe un loc fruntaș în topul celor mai frumoase femei din România. Nu doar fanii au grijă să-i arate artistei aprecierea lor, ci și partenerul ei de viață, care nu se ferește să-și demonstreze dragostea față de ea nici în social media… Însă, din păcate, în ciuda vieții perfecte pe care o are, cântăreața a trecut și prin greutăți de-a lungul timpului.

Ești apreciată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România. Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?

Complimentele frumoase pe care le primesc, în afară de cele legate de frumusețe, care mă fascinează, sunt cele de la oamenii care îmi spun că le plac umorul meu, personalitatea mea.

Dar Alex ce complimente îți face?

Alex îmi spune că sunt prea bună pentru lumea în care trăim și mă apreciază că sunt blândă și o mamă super.

Antonia: „Au fost multe momente dificile…”

Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Dar cel mai frumos?

Au fost multe momente dificile, dar vreau să cred că am devenit mai puternică odată ce le-am depășit. Unele, desigur, au lăsat urmări și încerc să mă vindec.

Cele mai frumoase momente din viața mea au fost, cu siguranță, nașterea celor trei copii ai mei: Maya, Dominic și Akim.

Care a fost cel mai deranjant lucru pentru tine, trăit de tine, referitor la acele traume?

Au fost multe răutăți gratuite, dureroase și nefondate, fără să fie bazate pe adevăr, multe jigniri.

Cum se menține în formă Antonia

Care sunt preferințele tale culinare?

Îmi place mult să mănânc fast-food, dar știu că nu e bine. Așa că mă bucur și mă simt norocoasă că îmi plac legumele, pe care le combin cu carne.

Ai ținut diete? Ți-a fost greu? E vreun aliment pe care nu îl consumi?

Dietă e mult spus, am doar grijă să mănânc ce e corect și ce funcționează pentru a fi sănătoasă și a susține antrenamentele pe care le fac. Evit dulciurile și carbohidrații.

Ce trucuri de frumusețe ne dezvălui?

Nu am trucuri anume, merg la sală, mă antrenez împreună cu Alexandru pentru a mă menține în formă, merg la tratamente cosmetice pentru ca tenul meu să fie curat și hidratat, folosesc produse adecvate tipului meu de ten, mă hidratez, am grijă ca întotdeauna să mă demachiez și, desigur, e important să am grijă la alimentație.

Care este cel mai scump obiect din garderoba ta?

O geantă.

Antonia, confesiune despre viață, muzică și apartenența la România

Antonia a avut un moment de vulnerabilitate și li s-a adresat deschis fanilor pe Instagram despre lucrurile care o fac fericită. Vedeta spune că a simțit, la un moment dat, că nu aparține niciunei lumi, nici celei din România, nici celei din America, unde a stat aproape 12 ani.

Artista le-a spus fanilor că adesea este criticată pentru faptul că se adresează în limba engleză pe Instagram și că este greșit, pentru că este româncă. Totuși, Antonia recunoaște cu modestie că, deși nu este cel mai mare artist internațional, are destul de mulți followers din alte țări din lume.

Antonia admite că s-a simțit o străină în State, dar și în România atunci când a revenit, pentru că îi era greu să se exprime în limba română, deși înțelegea ce i se spune.

'Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: 'ești proastă, nu știi să vorbești. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face', a spus Antonia.

În ceea ce privește muzica, Antonia se bucură de toată susținerea fanilor, dar simte că uneori nu își găsește locul, este o luptă continuă de a-și găsi direcția muzicală potrivită și a-și consolida poziția în industria muzicală din România, dar și de a-și face un loc în industria muzicală internațională.

Antonia, colaborare cu Florian Rus

Începutul lui 2023 aduce primul single al anului pentru Antonia și prima ei colaborare cu Florian Rus pentru 'Dududum'.

Cu un sound catchy și versuri care prezintă o poveste de dragoste intensă, piesa a fost compusă de EMAA, Bastien, Florian Rus, muzică de EMAA, Bastien, Quick, Florian Rus, iar producția Quick.

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter