Cine este Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV. A studiat în America

Publicat pe

Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV. Celebra emisiune a revenit pe post începând cu data de 21 ianuarie. Părinții vor afla de la psihologul care și-a asumat rolul de Supernanny în acest sezon o mulțime de informații extrem de importante despre copiii lor. Începând cu modul în care să gestioneze crizele celui mic și până la abordarea provocărilor și transformărilor emoționale prin care trec copiii, toate acestea vor fi analizate de către Beatrice Busuioc în emisiunea de la Prima TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV. Noua Supernanny este psiholog de profesie și are o experiență vastă în lucrul cu copiii. A urmat cursuri de specialitate în domeniu și a studiat atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii. A acceptat cu entuziasm această propunere pentru că își dorește să le împărtășească părinților din informațiile utile pe care le-a descoperit în cariera ei, de-a lungul timpului.

Cine este Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV. A studiat în AmericaCine este Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV. A studiat în America

Cine este Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV

Beatrice Busuioc este din Bacău, dar acum locuiește în București. A absolvit cursurile Colegiului Național „Vasile Alecsandri” din orașul natal. Este și Masterandă a Universității UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis. Are și un Master în Psihologie, obținut la Universitatea București. A studiat Public Speaking, Leadership & Coaching la Maxwell Leadership România, care este cel mai apreciat program internațional de acest tip, conform TV Mania.

Pe lângă cariera de psiholog, Beatrice Busuioc este și președinte al Asociației Da, poți!'.

Lucrul cu copiii reprezintă zilnic o provocare. Chiar dacă îți concepi un plan pentru ședința din ziua respectivă, există posibilitatea să fii surprins. De ce? Copiii sunt ființe atât de sincere și imprevizibile în reacțiile lor încât dacă nu ești creativ, spontan și plin de energie, mai ales în cazul celor mici, există posibilitatea să îi pierzi.

Până la vârsta de 8-9 ani, copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată, ceea ce înseamnă că, independent de ce teorii încearcă părinții să le transmită, este foarte important ceea ce fac părinții, modelul ce îl oferă copiilor', a declarat Beatrice Busuioc, noua Supernanny.

Cu ce s-a ocupat înainte de emisiune

Ceea ce are de făcut în emisiunea Supernanny vine ca o completare a activității ei din viața de zi cu zi.

'Sunt o persoană cu valori și principii foarte bine definite și sunt foarte calculată în ceea ce privește orice decizie din punct de vedere profesional. Vreau să mă asigur întotdeauna că acolo unde pășesc aduc un plus valoare în viața oamenilor. Iubesc ideea de a sparge tiparele încă din perioada de incubare, având acces la întreg mediul familial al fiecărui copil în parte. Nu mi-e străină ideea de a-mi petrece câteva zile alături de copil și familie, pentru că eu sunt o Super Betty' de câțiva ani pentru părinții și copiii din afara țării.

Am colaborări în 5 țări, acolo unde, la un interval de câteva luni, poposesc câte o săptămână – două pentru a face observație, intervenție și a preda ștafeta părinților să mențină lucrurile și după plecarea mea. Ulterior îi coordonez o dată la două săptămâni online, pentru a vedea ce progrese, dificultăți sau neclarități există și a ajusta lucrurile în proces. De aceea, proiectul Supernanny vine ca o completare frumoasă și armonioasă a ceea ce practic de ani de zile, oferindu-mi ocazia să răspândesc raze de soare din inima mea cât mai multor familii”, a mai completat Beatrice Busuioc, conform TV Mania.

Citește și: Drama Irinei Petrea. „Supernanny” nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni: „Nu se poate face nimic'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu'

Citește și: Drama Irinei Petrea. „Supernanny” nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni: „Nu se poate face nimic'

Citește și: DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: „Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos”. Cum se apără artistul

Cum se menține în formă

Cu toate că are o viață profesională extrem de activă, noua Supernanny reușește să se mențină într-o formă de invidiat, iar acum și-a dezvăluit secretele.

„Secretul tenului meu este hidratarea. Sunt atentă să mă hidratez (să consum multe lichide), să folosesc diverse scrub-uri, măști de față cel puțin o dată/săptămână. Îmi mențin o rutină de seară. Folosesc o apă micelară pentru a-mi curăța tenul, mai apoi am grijă să folosesc acid hialuronic și într-un final îmi aplic o cremă hidratantă, fără parfum. Dimineața nu ies din casă, până ce nu îmi aplic un SPF. O dată la câteva luni îmi fac un tratament facial și, cel mai important lucru, îmi pun un zâmbet până la urechi în fiecare zi pe față. Ajută enorm!

Iubesc să citesc, să călătoresc, să dansez, să scriu și să meditez. O zi de muncă la mine se termină undeva în jur de ora 20:00. De cele mai multe ori, aleg să mă deconectez printr-o baie relaxantă sau un masaj de relaxare, cel puțin o dată/săptămână. În restul zilelor de muncă, fie citesc, fie mă ocup de proiectele pe care le am în derulare: publicarea unei cărți de povești terapeutice și publicarea unei cărți cu exerciții premergătoare pentru scris (dezvoltarea motricității fine)”, a povestit Beatrice Busuioc, în exclusivitate pentru Unica.

Își dorește să devină mamă

Chiar dacă s-a concentrat până acum pe carieră, recunoaște că își dorește enorm să devină și ea mamă.

„Îmi doresc să fiu mamă și primesc cu brațele deschise această nouă etapă care va să vină în viața mea. Nu mi-am făcut un plan în acest sens, pentru că îmi doresc să vină natural totul, însă până acum nu am făcut-o datorita faptului că m-am axat pe dezvoltarea mea profesională. Mi-am dorit să absorb ca un burete cât mai multe informații și cât mai multă experiență; mi-am dorit să lucrez cu mine, astfel încât să devin, cu fiecare zi, cea mai bună variantă a mea. În felul acesta, când în viața mea va apărea minunea, să îmi pot îndruma copilul să devină cea mai bună variantă a sa”, a completat Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV.

Sursă foto: Facebook, Prima TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter