DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: "Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos". Cum se apără artistul

Publicat pe

DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023. Tensiunile continuă în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2023. DOC l-a criticat dur pe Jorge, după ce ar fi aflat că unii colegi de echipă plănuiesc să îl propună spre eliminare, iar artistul ar fi cel care ar pune la cale totul. Între cei doi concurenți a izbucnit un conflict de proporții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023. DOC este de părere că unii dintre colegii săi din tabăra Faimoșilor plănuiesc să îl propună spre eliminare. Mai mult, artistul consideră că Jorge ar fi cel care ar plănui acest lucru, motiv pentru care a pornit un atac împotriva acestuia.

DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: "Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos". Cum se apără artistulDOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: "Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos". Cum se apără artistul

Între concurenții din tabăra Faimoșilor au apărut tensiuni, iar Jorge este criticat dur de unii dintre colegi. DOC, VIca Blochina și Ionuț Iftimoaie sunt de părere că artistul are anumite strategii și vrea să îl nominalizare pe DOC spre eliminare.

Citește și: Daria Chiper, despre culisele eliminării de la Survivor România 2023: „Știam că nu așa se face în mod normal”

Citește și:Câți bani încasează Faimoșii de la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan primește cel mai mult

Citește și:Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Survivor România 2023: „În afara orelor de filmare…”

Citește și:Cine este „Faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali: „Tocmai am terminat-o!”

DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023

DOC și Jorge sunt în conflict la Survivor România 2023. Cântărețul DOC susține că a aflat că unii dintre colegii lui vor să îl nominalizeze să plece acasă, iar Jorge ar fi cel care ar pune totul la cale. Bianca Patrichi a fost cea care l-a anunțat pe DOC, iar între concurenți a intervenit un scandal de proporții.

Stau în umbră acolo și mă seacă. Încearcă să mă mănânce un pic și e ok, este foarte în regulă se se întâmple asta. Poate de aia am venit aici. Sunt aici să dovedesc ca într-un basm că binele triumfă. Urmează să vină un joc de imunitate și vor să scape de mine.N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic.Eu sunt făcut din lumină, uite cum strălucește pe mine! Nu poți să stingi lumina mea, nu există întrerupător pentru lumina mea. Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui, se chemă eu-lumina.(…)Este un om urât pentru un băiat atât de frumos”, a spus DOC despre Jorge.

DOC: „Jorge este inclus în jorge-ism”

Scandalul din tabăra Faimoșilor a continuat, iar o nouă ceartă a început după ce Jorge le-a spus colegilor săi că femeile ar trebui să primească primele cocos. În acel moment, DOC primise prima felie și a fost deranjat de spusele artistului. Ulterior, Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie l-au criticat pe Jorge. Nici de această dată DOC nu s-a abținut și a avut noi reproșuri la adresa lui Jorge.

Pe mine mă deranjează. A fost un jorge-ism. Nu te mai pune într-o lumină bună, extraordinarul, frumosul… Jorge este inclus în jorge-ism. Nu veni cu de-astea la mine, că eu văd prin tine ca prin sticlă. Eu nu stau la vrăjeală din asta, eu te expun (…)Te apuci tu să faci pe lupul moralist, să ne pui pe toți într-o poziție de rahat în fața tuturor', a susținut DOC.

Cum se apără Jorge în fața criticilor lui DOC

După ce DOC l-a criticat dur,Jorge și-a spus și el punctul de vedere. Artistul a explicat că faimosul vrea să îl pună pe el într-o lumină proastă, dar nu s-a arătat afectat de cele spune de colegul său de echipă.

Știi ce-am observat că face DOC? Mereu spune lucruri urâte despre cineva ca să se pună el într-o lumină mai bună, dar în momentul în care spune despre mine, spune mai multe despre el', a explicat Jorge. Între Jorge și DOC conflictele sunt din ce în ce mai mari, iar echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată. În ediția de luni seara, Faimoșii au câștigat recompensa, iar Jorge a aduc punctele decisive pentru echipa roșie.

Sursa foto: Captura video


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter