Cine este "Faimosul" de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali: "Tocmai am terminat-o!"

Publicat pe

Cine este „faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali. Survivor România 2023 va debuta în forță în ianuarie 2023 pe PRO TV, până atunci publicul a avut ocazia să îi cunoască pe concurenții care au acceptat provocarea din jungla dominicană. Unul dintre Faimoșii care vor lua parte la show-ul de aventură a făcut o investiție majoră și a decis să se mute în Bali, unde va locui cu o persoană foarte specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este „faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali. Show-ul de aventurp Survivor România 2023 se anunță a fi cel puțin la fel de incitant ca edițiile precedente. Competiția se va desfășura tot în jungla din Republica Dominicană, iar echipele adverse vor fi cele ale Faimoșilor și ale Războinicilor. Chiar dacă publicul mai are ceva de așteptat până în luna ianuarie, cînd va fi difuzat primul episod, aceștia au ocazia să afle detalii inedite despre participanți. „Faimosul” Remus Boroiu, sportiv și specialist în fittness, și-a achiziționat o casă în Bali, unde se va muta cu iubita sa.

Cine este "Faimosul" de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali: "Tocmai am terminat-o!"Cine este "Faimosul" de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali: "Tocmai am terminat-o!"

Cine este „faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali

Show-ul Survivor România 2023 va începe în forța, în ianuarie 2023, până la acel moment fanii au șansa să afle informații interesante despre concurenți. Remus Boroiu este expert în bodybuilding și a participat de-a lungul vremii la mai multe competiții sportive. Nu e de mirare că și-a dorit să concureze la Survivor România, având în vedere că forma fizică îl recomandă pentru probele dificile din competiție. Remus Boroiu a făcut recent o achiziție foarte inedită. Acesta și-a cumpărat o casă într-o locație exotică, și anume în Bali. Faimosul a menționat că tocmai a renovat locuința, unde se va muta alături de logodnica sa.

Citește și: Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023.Jorge și Vica Blochina sunt pe listă

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023. Prezentatoul va fi însoțit de iubită în Republica Dominicană:„Anul acesta vom pleca împreună și apoi…’

' Tocmai am terminat-o! E fresh casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali! Sincer îmi doresc de ceva timp să ajung la Survivor și se pare că în 2022 am fost atât de cuminte încât le primesc pe toate și m-am aliniat cu sufletul meu și cu misiunea mea aici pe Pământ încât a venit și această provocare. Nu pot spune nu provocărilor, mai ales de genul acestora. Sunt încântat de partea pozitivă și anume că voi lăsa tot ce înseamnă telefon, tehnologie și voi face un detox tehnologic masiv', a transmis Remus Boroiu, pentru Fanatik.ro.

Din culisele castingului pentru Survivor România 2023: „Am discutat cu peste 150 de vedete”

Producătorii de la Survivor România 2023 au anunțat care vor fi cele 12 vedete ce vor face parte din echipa Faimoșilor. Printre acestea publicul va avea ocazia să le vadă pe Vica Blochina, Carmen Grebenișan, sau Maria Constantin. Dintre băieți, telespectatorii se vor întâlni cu Jorje sau Sebastian Dobrincu. Selectarea vedetelor nu a fost deloc ușoară. Cei 12 Faimoși au fost aleși după un casting care a durat 8 luni, timp în care producătorii au discutat cu peste 150 de vedete.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui. „Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul”

Citește ș: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat: „E groaznic să te uiți la tine'

‘Survivor este cel mai complex reality show TV din piața media din lume. De-a lungul celor 8 luni de casting au fost provocări numeroase. Ultima fiind chiar alegerea finală a panel-ului pe care l-am prezentat aseară deoarece fiecare concurent trebuia să fie atât apt fizic și psihic, cât și relevant și reprezentativ pentru publicul care trăiește la intensitate maximă acest show.

Am discutat cu peste 150 de vedete. Sunt convins că am găsit cea mai bună variantă în contextul dat. Eu sunt îndrăgostit de acest format. Îi admir pe toți cei care acceptă o astfel de provocare. Totul este 100% real. Concurenții au parte de condiții la care nici nu s-ar fi putut gândi. Sunt extrem de încântat de casting-ul final. Vreau să le mulțumesc tuturor că au acceptat să facă parte din frumoasa aventură SURVIVOR ROMÂNIA!’, a declarat Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter