Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată: "A fost o decizie corectă..."

Publicat pe

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor de iubire a început în urmă cu aproape zece ani și au împreună doi copii, Dominic și Akim. Artista mai are o fiică, Maia, din căsătoria cu Vincenzo Castellano. Recent, Antonia a dezvăluit că și-a înscris cei doi băieți la o școală privată din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Alex Velea, iar împreună au doi băieți minunați. Deși sunt cunoscuți de publicul din România, cei doi au decis să își țină viața de familie departe de ochii presei.

Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată: "A fost o decizie corectă..."Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată: "A fost o decizie corectă..."

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia în 2021. Momentul emoționant a fost înregistrat, iar artista a vărsat lacrimi de emoție. Cântăreața credea că urmează să filmeze introducerea pentru un nou clip pe Youtube, dar Alex i-a pregătit o surpriză de neuitat. Alex Velea și Antonia urmează să se căsătorească.

Citește și:Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie „Haita de acțiune”, cu BRomania:”Avem chimie. Am mai…”

Citește și:La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor:”Am o erupție în fiecare lună”

Citește și:Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:”Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

Citește și:Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț:„Nu m-a mai contactat!'

Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de aproape zece ani. Cei doi au împreună doi copii, Akim și Dominic, iar artista mai are o fiică din prima căsătorie, Maia. Antonia se declară o femeie împlinită, mai ales pe plan personal. Vedeta și-a construit o familie frumoasă alături de Alex Velea. Recent, cântăreața a anunțat că și-a înscris cei doi băieți la o școală privată din București și este fericită pentru că Dominic și Akim se simt foarte bine în noua școală.

Copiii sunt bine, la școală împreună. Sunt la o școală privată, un loc despre care am avut feedback foarte bun de la prietene care au avut copiii acolo. În plus, pe lângă faptul că învață atât de multe lucruri într-un mod plăcut și că se simt bine alături de colegii lor, este esențial pentru noi ca părinți să credem că a fost o decizie corectă.„, a spus Antonia pentru unica.ro.

Cum reușesc Antonia și Alex Velea să aibă timp pentru ei doi

Antonia și Alex Velea s-au cunoscut când formau alte cupluri. Artista era căsătorită cu Vincenzo Castellano și Alex cu prima lui soție, Ana. Povestea lor de dragoste a început abia după ce respectivele relații s-au terminat. Antonia avea o fetiță când a decis să se cupleze cu Alex, iar ulterior a adus pe lume doi băieți. Acum, Antonia are trei copii minunați și este o mamă desăvârșită. Întrebată dacă ea și Alex mai au timp pentru relația lor, vedeta a reușesc să se bucure de cine romantice și de vacanțe în doi.

„Da, reușim să mai avem și timp doar pentru noi, inclusiv vacanțe sau cine romantice. E un timp necesar de la care nu ne abatem niciodată, oricât de aglomerat ar fi programul în anumite perioade.”, a mai spus artista.

Antonia, despre viața cu trei copii

În vârstă de 33 de ani, Antonia este mamă a trei copii. Artista nu are niciun regret și reușește să facă față provocărilor vieții cu trei copii. Antonia recunoaște că Maia, Dominic și Akim sunt la vârstele la care vor să experimenteze multe lucruri și situațiile pot deveni obositoare la un moment dat. Chiar și așa, vedeta comunică foarte bine cu cei trei copii.

„Ei sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare, însă mă ajută că avem o comunicare deschisă, că știu când să fiu mamă și când prietenă, când trebuie să îmi impun punctul de vedere spre binele lor. Și, foarte important, Alex îmi este alături, mă susține. Facem o echipă minunată împreună și din acest punct de vedere.„, a mai declarat artista.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter