Antonia și Velea, fotografie din intimitate. Au aprins imaginația fanilor

Publicat pe

Antonia și Alex Velea au o relație foarte puternică, iar asta se vede în fiecare zi.

Antonia și Velea, fotografie din intimitate. Au aprins imaginația fanilorAntonia și Velea, fotografie din intimitate. Au aprins imaginația fanilor

Cei doi nu se feresc să își arate dragostea unul față de celălalt, iar familia lor pare perfectă. Cei doi cântăreți își surprind frecvent fanii cu fotografii sexy.

Citește și: Antonia nu s-a mai putut abține. A spus totul pe contul de socializare. „Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită'


De data aceasta, Antonia a postat o fotografie extrem de senzuală, în compania soțului său.


După ce și-a arătat recent sânii printr-un tricou transparent, în cadrul unui concert, Antonia a împărtășit pe Instagram o fotografie intimă cu soțul ei.

Citește și: Antonia și Alex Velea dezvăluie secretul unei relații fericite: „Credem în…”

Somnoroasă, Antonia s-a fotografiat pe pieptul dezgolit al soțului ei. Deși nu are strop de machiaj, cântăreața pare să aibă un ten perfect.


Recent, Antonia și-a făcut o operație de mărire a sânilor.

„Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!'. Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!', „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum', please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!', a spus Antonia în urmă cu ceva timp.

Citește și: Antonia și-a etalat noile silicoane. Cum arată cântăreața cu noile achiziții

Antonia și Vicenzo Castellano s-au luptat ani buni pentru custodia fetiței pe care o au împreună și ambii au încercat din răsputeri să o aibă aproape pe Maya. Din fericire, în ultima perioada Antonia se poate lăuda cu fericirea supremă: are toți cei trei copii alături de ea.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter