Antonia și-a etalat noile silicoane. Cum arată cântăreața cu noile achiziții

Publicat pe

Antonia este o femeie care nu se ferește să recunoască intervențiile făcute, așa că nu a avut nicio problemă în a vorbi deschis despre ultima operație.

Antonia și-a etalat noile silicoane. Cum arată cântăreața cu noile achizițiiAntonia și-a etalat noile silicoane. Cum arată cântăreața cu noile achiziții
Citește și: Antonia nu s-a mai putut abține. A spus totul pe contul de socializare. „Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită'


Are 30 de ani și arată mai bine decât multe tinere, asta deși a născut 3 copii. Antonia a apelat la o operație de augmentare mamară și a fost foarte mulțumită de rezultate.

Recent, cântăreața a decis să își schimbe implanturile cu altele, de data acewasta puțin mai mari.

Citește și: Alex Velea a compus o manea cu versuri îndrăznețe pentru Antonia. „Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga'


După comentariile fanilor și zeci de titluri în tabloide, Antonia a reacționat și le-a spus tuturor că este fericită, independentă și are motivele ei pentru care și-a făcut operația.


„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!', „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum', please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!, a spus Antonia.

Citește și: Antonia, mai fericită ca niciodată de când a venit Maya în România. Imaginile care spun totul

Vedeta a postat un instastory în care și-a arătat „noile achiziții' și, deși nu sunt deloc de prost gust, pare că soția lui Alex Velea a optat pentru o mărime puțin mai mare.

Citește și: Antonia și-a schimbat silicoanele. Ce le-a transmis artista celor care au întrebat-o de ce s-a operat. „Aşa că, gata! Fără alte mesaje!'


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter