Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican: "Am invitați mulți..."

Publicat pe

Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican. După ce și-a cerut iubita în căsătorie, Armin Nicoară a început pregătirile pentru nună. Iată unde vor face cununia civilă cei doi îndrăgostiți, dar și cine se află pe lista de invitați!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți s-au întrebat când vor face pasul cel mare, iar răspunsul nu a întârziat să apară. În urmă cu doar câteva săptămâni, saxofonistul și-a cerut iubita în căsătorie, iar acum a oferit primele detalii despre nuntă.

Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican: "Am invitați mulți..."Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican: "Am invitați mulți..."

Iată unde va avea loc cununia civilă, dar și cine se află pe lista de invitați! Detalii despre nunta anului 2022, chiar de la protagoniști!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii:'Nu am reușit să mă deplasez la spital…'

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău:'El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele'

Citește și: Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani:’Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei’

Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de câțiva ani și multă lume se întreba când vor face pasul cel mare. Ei bine, artistul a așteptat momentul potrivit pentru a-i pune marea întrebare iubitei lui. Artistul a dezvăluit că a cerut-o pe Claudia de soție, iar momentul a fost unul special.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.‘, a mărturisit Armin Nicoară, la Antena Stars.

După ce și-a cerut iubita în căsătorie, saxofonistul a oferit și detalii despre nuntă. Potrivit Fanatik, cununia civilă va avea loc în Turcia, iar printre invitații de seamă de la nuntă se numără și Georgiana Lobonț, despre care se zvonește că i-ar putea fi chiar nașă de cununie.

Petrecerea va continua într-o locație exclusivistă, în Antalya, unde familia și prietenii le vor fi alături într-un moment așa de important.

Cu cine s-a sfătuit Armin Nicoară înainte de logodnă

Totodată, înainte de a-și cere iubita în căsătorie, Armin Nicoară s-a sfătuit cu duhovnicul său, care i-a mai sus că, până nu face logodna, nu are rost să încerce să facă un copil.

„Duhovnicul mi-a zis: până nu faci logodna, nu are rost să încerci să faci un copil. Cumva, aștept să fac cununia cu Claudia. Să vedem dacă va fi posibil anul acesta.

Vreau să fac o nuntă mare, să nu fie prea multe restricții, să am invitați mulți care să se bucure alături de noi', a mărturisit Armin Nicoară, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter