Anna Lesko - Greu de sedus

Publicat pe

Anna Lesko – Greu de sedus

Anna Lesko – Greu de sedus

Anna da viata hainelor pe care le poarta. Nu se declara o fashion victim, insa recunoaste ca-i plac foarte mult hainele.

Anna Lesko

Design vestimentar
Fiecare aparitie vestimentara a Annei, pe scena si in public, este un adevarat spectacol. De ceva vreme, se stie ca este propriul ei designer. „Am tot cautat pe cineva care sa execute ceea ce aveam eu in minte. Intr-un final, am intalnit-o pe Andreea Corvin. Ne completam perfect. Colaboram de un an de zile, iar Andreea traieste impreuna cu mine fiecare idee. Impreuna cautam materiale si stam ore in sir in depozite, de multe ori se inchid magazinele cu noi. Tot acest avant poate fi transformat intr-un veritabil business, insa Anna nu este de acord: „Nu vreau sa alerg dupa mai multi iepuri. Eu sunt o perfectionista. Imi place sa fac putin si bun. Deocamdata, ma ocup doar de vestimentatia mea scenica si de garderoba personala. Evident, face foarte bine acest lucru, fiind una dintre vedetele care nu e prinsa aproape niciodata in ofsaid: „Eu cand port o haina ii dau viata. Mi se pare ca orice poate fi la moda, daca este purtat cum trebuie. Nu sunt o fashion victim, insa adevarul e ca-mi place sa ma imbrac. Cel mai tare cadou din partea unui barbat, cred ca ar fi, nu sa-mi cumpere bijuterii, ci un magazin plin cu materiale, marturiseste Anna razand. Si ca tot veni vorba de barbati, nu pot rata momentul sa nu o intreb cum sta cu dragostea. Discreta si evaziva, mi-a facut o marturisire pe care a trebuit sa o citesc printre randuri: „Orice barbat care se apropie de mine este supus la o mie de teste. Mi-ar placea ca un barbat sa se simta in largul lui alaturi de mine, dar saracul ar trebui sa ma iubeasca prea mult ca sa stie sa dezvolte metode pentru a ma putea aborda in momentele dificile. Cred ca asta ar fi cheia succesului. Chiar daca presa ma cupleaza toata ziua buna ziua cu cate cineva, pentru ca e suficient sa stau de vorba cinci minute cu un personaj masculin ca sa se iste barfe, de fapt, au fost extrem de putini barbati pe care i-am lasat sa exploreze terenul.

De Alexandra Casiel; Fotograf: Marius Baragan.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter