Daniel Radcliffe - Harry Potter isi da jos mantia

Publicat pe

Daniel Radcliffe – Harry Potter isi da jos mantia

Daniel Radcliffe – Harry Potter isi da jos mantia

Pentru fanii Harry Potter, un Radcliffe nebarbierit, gol, folosind un limbaj licentios e o renuntare amara la copilarie.

Daniel Radcliffe

De curand, a avut loc, la Londra, premiera piesei, „Equus, a lui Peter Shaffer, castigatorul unui „Tony Award, in 1981, pentru „cea mai buna piesa. Scenariul prinde viata prin actorii Richard Griffith si Daniel Radcliffe, acesta din urma, cunoscut publicului larg, cu rolul lui Harry Potter (cat ne bucura schimbarea!).

„Equus este o piesa dark (asta ca sa pastram aerul britanic), care ataca teme incomode, precum descoperirea sexualitatii, lipsa comunicarii intre parinti si copii sau obsesia pentru religie. Intregul scenariu se desfasoara in cabinetul unui psihiatru care incearca sa inteleaga faptele reprobabile ale unui tanar de 17 ani, cu grave probleme de comportament. Inca de la inceput, esti introdus intr-o atmosfera incarcata emotional, cand tanarul anti-erou, Alan Strang (Daniel Radcliffe), orbeste cu cruzime sase cai, intr-un atac de furie si confuzie (dar cu calul ce-ai avut?).

Cat despre mult-evocata scena nuda, alaturi de partenera sa, Joanna Christie, nu va putem dezvalui decat ca surprinde in mod sublim tandretea primei iubiri.

„Equus se bucura de o punere in scena originala: decorul e alcatuit doar din patru cuburi plasate intr-un cerc. Interesant este ca o parte din auditoriu este asezat intr-un balcon, chiar pe scena, ceea ce creeaza un efect extraordinar, asemanator celui din salile de cinematograf Imax. Daca aveti drum la Londra in urmatoarea perioada, piesa se joaca zilnic, de luni pana sambata, la Teatrul Gielgud (pe Shaftesbury Avenue), iar bilete se pot cumpara chiar si cu o zi inainte, de la casa de bilete sau online la www.equustheplay.com.

Nu uitati, e o recomandare Viva!

Text: Claudia Ion; Foto: www.equustheplay.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter