Maria Marinescu - nu mai e Tiriac

Publicat pe

Cata cerneala a curs pe Dambovita despre Maria Marinescu! Si despre fos­tul consort, desigur! Aproape tot atat de multa cat s-a folosit pentru descrierea chinurilor lui Paris Hilton in blestemata aia de inchisoare in care au aruncat-o oamenii rai ce au prins-o conducand in stare de ebrietate…

Poate ca asta m-a facut sa exclam razand, atunci cand m-am intalnit cu Maria: „Ce faci Paris Hilton a Romaniei?”. Si, poate, tot la asta s-a gandit si Gabriel Hennessey cand i-a facut aceste fotografii…
Desigur, sunt mari diferente intre Maria si Paris, una dintre ele fiind ca Maria nu are nicio legatura cu Hilton decat atunci cand se duce sa bea o cafea la hotelul cu acelasi nume din Bucuresti sau din alte parti ale lumii, a doua ca nu consuma alcool (si asta nu numai la volan).

Cum a devenit Tiriac?
Prin casatoria din aprilie, doar stim cu totii!… A socat intreaga lume din targul nostru linistit, instantaneu aparand doua tabere: una formata din cei care nu au crezut ca este ceva adevarat in casnicia lor si alta a celor care au spus ca, intr-un fel, se asteptau la asta.

Ca fac parte din aceeasi lume, ca era normal ca ei doi sa devina un cuplu, pentru ca au aceleasi valori si preocupari. Aproape imediat au aparut stirile: ca Maria e gravida, ba nu, ca a fost, dar a facut intrerupere de sarcina! Apoi ca divorteaza, desi, de fapt, se impaca foarte bine.

Ca pleaca in luna de miere undeva departe, in insulele Haiti! Sau Tahiti? Sau Bora Bora? Ca nu au ajuns acolo, asta este o alta poveste.

Desigur, cei doi s-au indragostit unul de celalalt, au trait o nebunie pe care au crezut-o eterna, confundand-o cu ceea ce au crezut ca e o casnicie. Eroare. Nu se potrivesc, nu au acelasi fel de a privi viata, nici macar acelasi fel de a o trai.

La inceput, totul a fost ok. Au fost, intr-adevar, in luna de miere, dar la Los Angeles, stand foarte mult la Newport Beach, la mama lui Ion Ion, Mickette.

S-au intors in Romania si imediat, Ion Ion a plecat la Monte Carlo. Si… gata! La mai putin de doua saptamani au aparut ziarele pe a caror prima pagina era scris cu litere de-o schioapa: „Maria divorteaza de Ion”.

Cum a redevenit Marinescu?
Ei… Aici este un semn de intrebare. Maria a inaintat divortul, invocand… „nepotrivirea de caracter”. Desigur, sub aceasta sintagma se poate ascunde orice si putem, nu-i asa? sa fabulam si sa ne imaginam cate-n luna si-n stele.

Dar atata vreme cat Maria nu vrea sa dezvaluie adevaratul motiv al divortului, tot ce se va scrie si se va spune vor fi simple speculatii bune sa innegreasca paginile ziarelor.

Noi am intrebat-o ce este fals din tot ce s-a spus pana acum, avertizand-o ca nu o vom menaja in chestionarul nostru. Am aflat ceea ce ea spune ca este adevarul adevarat.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter