Paul McCartney - Divort de multe milioane

Publicat pe

Paul McCartney – Divort de multe milioane

Paul McCartney – Divort de multe milioane

Este unul dintre cei mai bogati muzicieni din lume. Are melodii care constituie manifeste ale culturii pop. Si totusi e un om trist, pentru ca cea de-a doua casatorie i-a esuat lamentabil. E Paul McCartney, la 64 de ani.

Sir Paul McCartney s-a nascut intr-o familie de muncitori din Liverpool, Anglia, pe 18 iunie 1942. Talentul muzical este mostenire de familie de vreme ce tatal sau, chiar daca in timpul zilei vindea bumbac, seara canta jazz fiind un talentat pianist. A avut o copilarie fericita, pana la moartea cauzata de cancer a mamei sale, pe cand baiatul avea 14 ani. In chip ironic, Linda, femeia vietii lui, va muri de aceeasi boala.Din 1960, Paul a cantat la chitara bass in formatia The Beatles iar astazi este considerat cel mai popular compozitor si cantaret pop din toate timpurile. In aprilie 1970 insa, The Beatles se destrama, datorita conflictelor interne, dar si mortii lui Brian Epstein, producatorul lor si unul din factorii de unitate dintre membri. Paul si-a infiintat propria trupa Wings', cu care a mai dat fanilor cateva hituri. Si aceasta se va destrama, de data asta din cauza lui, mai precis a scandalului de proportii pe tema consumului de marijuana.Azi McCartney are alt motiv de melancolie. Am incercat din greu sa facem relatia noastra sa mearga. E trist, dar data fiind presiunea din jurul nostru, am ales sa mergem pe drumuri separate. Despartirea noastra s-a produs amical si amandoi tinem in continuare foarte mult unul la celalalt, dar ne-a fost tot mai greu sa mentinem o relatie normala avand in vedere intruziunile repetate in vietile noastre personale si incercam sa ne protejam copilul, pe Beatrice.' Aceasta a fost declaratia pe care Sir Paul a dat-o presei in momentul in care a anuntat despartirea de Heather Mills, cea de-a doua sotie. El scoate la iveala copilul din mine', spunea Heather, la inceput, despre Sir Paul. Ce frumos. Si totusi au divortat.S-a barfit mult pe seama lor, desi nu erau nici cei mai tineri, nici cei mai interesanti pentru tabloide. S-a spus ca Heather l-ar fi luat pentru bani si pentru faima. Nici copiii lui din prima casatorie nu au fost prea incantati de diferenta de varsta dintre ei (28 de ani). Greu de crezut, Heather, la randul ei, a fost un manechin celebru si faptul ca si-a pierdut un picior intr-un stupid accident de circulatie ar fi trebuit sa cantareasca greu la infirmarea acestei infantile ipoteze.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter