Sarah Ferguson - Ruinata!

Publicat pe

Sarah FergusonDaca esti ducesa, fosta sotie de print, dar anulezi o mega petrecere pentru cei 50 de ani pe care tocmai i-ai implinit, e clar: problemele financiare pe care le ai iti trag un semnal de alarma: faliment la prova!

Sarah Ferguson, celebra ducesa de York, fosta sotie a printului Andrew si mama printeselor Beatrice si Eugenie, trece in aceste zile printr-o perioada destul de grea din punct de vedere financiar. Desi nu e cea mai celebra reprezentanta a categoriei extravagantilor si poate chiar nu intra in acest clasament al risipitorilor de bani (cu toate ca presa tabloida a batut o vreme moneda pe Bentley-ul de 145.000 de dolari cu care se deplasa ducesa), se pare ca Fergie a ajuns aici din cauza unui cumul de factori care au tinut mai mult sau mai putin de puterea ei de a le controla efectul.

Se spune ca pentru ea, problemele au inceput cam din 1996, dupa ce a divortat de printul Andrew, proces in urma caruia s-a ales cu o datorie de 7 milioane de dolari.

In ultimul an, se pare ca Ferguson a fost data in judecata de trei firme pentru o datorie de peste 38.000 de dolari, iar luna trecuta s-a spus ca trebuie sa-i plateasca consilierului ei de imagine, Richard Owen, nu mai putin de 30.000 de dolari. Cateva zile mai tarziu, s-a anuntat ca firma ducesei din New York, cu sediul in Manhattan, Hartmoor LLC (infiintata in 2006), s-ar apropia cu pasi repezi de faliment, ca urmare a unei sume fabuloase pe care o are de platit: 1 milion de dolari.

Dincolo de toate astea, apropiati ai ducesei au declarat ca problemele financiare ale lui Fergie ar fi cauzate si de marinimia acesteia. Multiplele acte caritabile in care s-a implicat de-a lungul timpului, generozitatea ei nelimitata (singura care ar putea fi banuita poate de extravaganta), precum si calatoriile in diverse locuri defavorizate si indepartate i-au golit visteria mai repede si mai acut decat ar fi putut Ferguson sa anticipeze.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter