Sucu. Pe el il cheama dupa ea

Publicat pe

Lucian Mandruta, Camelia SucuNu c-ar arunca cu banii. O femeie bogata e cea care ii pastreaza, iar Camelia Sucu a invatat lectia asta inainte ca ei sa se termine. Ce s-a terminat la un punct, si intelegi asta repede, e legatura dintre ei, dintre bani, si fericire. Stii expresia aia populara, despre care pana acum credeai ca-i o prostie… ei bine, are dreptate. Banii chiar nu aduc nimic din ce poti obtine fara ei, intr-o statie de autobuz, pe ploaie, la 16 ani. Nu mi-a povestit ea asta, insa m-a facut sa-mi aduc aminte din experienta…

Ei, da, cu Camelia, simti nevoia sa vorbesti despre tine. Sa cauti in tine ceva ce-i seama-na. Stiintific, se numeste probabil charisma. Popular, spunem ca-l are pe vino-ncoace. In revistele mondene folosim o multime de cuvinte, ca, deh, trebuie sa umpli pagina. Eu insa as lasa doar unul: Camelia Sucu te face sa te placi din nou, pe tine. Asta e toata smecheria ei.
Intre toate lucrurile care i s-au intamplat, cel mai important a fost sotul. Orice i-ar fi facut, sigur l-a iubit. Se simte in felul in care vorbeste despre el, ca despre casa parinteasca pe care a luat-o apa. Stii ca nu se mai intoarce, ca n-o mai poti reconstrui asa cum era. Si totusi, ai vrea sa mai petreci o vacanta acolo.

M-am despartit de Camelia Sucu fara sa pricep un singur lucru: de ce a lasat-o barbatul? Ca om trecut printr-un divort, stiu insa ca trebuie sa intrebi si cealalta parte. Asa ca, pana la dreptul la replica, mai am o singura vorba sa va spun: pacat de ei!

DE CE SA ALERGI SPRE EA

1 Pentru ca oricum e departe, iar daca doar mergi, n-ai sa ajungi niciodata.

2 Pentru ca te-a privit odata, iar pronosticul medicilor ca-ti revii e rezervat.

3 Pentru ca esti un vanator de zestre naiv.

4 Pentru ca, daca te apleci putin când fotograful apasa pe buton,
intri si tu in cadru, prima oara in viata ta!

5 Pentru ca vrei s-o studiezi si sa iei Premiul Nobel pentru explicatia stiintifica a fascinatiei.

DE CE SA FUGI DE EA

1Pentru ca vrei s-o cuceresti – cu calitatile tale de alergator!

2 Pentru ca te intimideaza femeile care semneaza des hârtii mai importante decât actul de casatorie.

3 Pentru ca ea stie mai multe despre tine decât stii tu si nu-ti va spune niciodata – iar chestia asta te enerveaza rau.

4 Pentru ca nu esti pregatit sa locuiesti singur in casa cu dovada ca femeia e cel mai adesea superioara barbatului.

5 Pentru ca esti un prost.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter