Venera Arapu - Pierdut intalnire, desi am ajuns la ea

Publicat pe

Venera Arapu, Lucian MandrutaVenera e satula de viata mondena, de conversatiile de la receptii, mai plicticoase decat cartea de telefon si cu mult mai putin informative. Chiar si fara sa-i placa neaparat, fara sa para ca lupta pentru asta, figura ei ramane la suprafata. Cum face? Probabil intra in categoria aceea a oamenilor care nu mai pot scapa de celebritate, tocmai pentru ca faima e ca un barbat slab de inger: ii dai papucii si el se intoarce cu flori…

Oricum, un lucru mi-a placut la ea: avem aceeasi parere despre super-fetele alea slabe si sexy de pe cat-walk. N-au substanta. Iar noi doi avem, am cazut cumva de acord in privinta asta. Insa mai departe n-am putut merge: din ce e facuta substanta noastra, ce culoare are, ce se intampla cand torni acid sulfuric peste ea…

Dar Venera e asa cum trebuie: face afaceri. Face bani. A facut copii. A divortat. E frumoasa. Si, vreme de cinci minute, la sfarsitul conversatiei noastre, am reusit cumva sa vorbesc cu ea altfel decat de la functionar la functionar.

Ce-am aflat? Asta e, ca nu va pot spune. Cand te intalnesti cu Venera sfarsesti prin a vrea sa fii ca ea. Misterioasa. Masurata, ca o rochie taiata la fix pe talie. Ocupata sa te cucereasca prin neprezentare, daca asta e cumva posibil. Si e, ca nu vorbim de fotbal, ci de jocul cu mult mai vechi al dominatiei fustei asupra pantalonului.
Venera? Trebuia sa trimiteti pe altul mai destept.

Lucian Mandruta, Venera ArapuDE CE SA TE APROPII DE EA

1 Pentru ca toata viata ta n-o sa-ti mai porti cravata gresit.

2 Pentru ca iti plac femeile pe care le parasesti un an si le gasesti acasa cu un milion de dolari in plus, din munca lor.

3 Pentru ca speri ca stilul e contagios.

4 Pentru ca ai avut o prietena in liceu care semana cu ea si n-ai putut s-o uiti si, de fapt, ai putea sa gasesti si un motiv mai destept, insa lânga ea inteligenta te cam paraseste.

5 Pentru ca merita.

DE CE SA FUGI DE EA

1 Pentru ca vrei liniste, haine de-a gata si pro-bleme simple, cum ar fi „de ce nu mai avem paine?

2 Pentru ca, inclusiv in cazul in care ai castigat Mister Romania, langa ea esti ca un bec care se chinuie sa palpaie langa soare.

3 Pentru ca, oricat te-ai chinui sa ajungi celebru, revista va scrie de relatia ei cu tine si nu invers.

4 Pentru ca sigur viata ei e mai complicata decât poti tu duce, chiar daca ai si firma de transport.

5 Pentru ca iti plac designerii baieti. Zau, daca ai vreun motiv serios!

Fotografii: Sebastian Enache

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter