Viva Fresh - Wentworth Miller

Publicat pe

Wentworth MillerSuccesul pe care l-a castigat o data cu distributia sa in „Prison Break, dar si nebunia care s-a starnit in randul publicului feminin (si nu numai!), i-au adus totodata si stresul de a avea pe urme cine stie cati paparazzi vigilenti. Aceiasi poate care au constatat ca la 34 de ani, Miller s-a afisat in public numai cu doua dom-nisoare: Julia Stiles si Marianna Klaveno. Pe de o parte, cele mai multe dintre admiratoarele sale s-au bucurat enorm de presupusa fidelitate si statornicie in dragoste a idolului lor, iar pe de alta, ipoteza ca ar fi gay parea sa fie singura in masura sa justifice saracia amoroasa a actorului. Miller nu s-a grabit sa infirme zvonurile incriminatoare, iar cand a facut-o, calmul si blazarea cu care a raspuns, au starnit inca si mai mult banuielile celor neatinsi de farmecul sau. „Nu sunt gay, declara el in martie 2007, „Si nu ma deranjeaza aceste zvonuri.

Fiecare poate sa ma imagineze langa cine vrea, atata vreme cat continua sa-mi urmareasca serialul. Fair enaugh, daca povestea nu ar fi continuat inca si mai in forta. 4 luni mai tarziu, Wenthworth Miller a fost surprins in timp ce se plimba cu Luke MacFarlane, actor in serialul „Brothers and Sisters si fostul iubit al lui T.R. Knight din „Anatomia lui Grey. S-a scris atunci ca cei doi planuiesc deja sa se mute impreuna, intrucat ar avea o relatie de peste jumatate de an, iar faptul ca Miller a avut o atitudine atat de calma fata de zvonurile ca e gay, echivaleaza cu o recu-noas-tere oficiala a orientarii sale sexuale.

Stiati ca…

Aplicarea tatuajului pe care il are in serial, la care lucreaza doi oameni, dureaza 4 sau 5 ore si se face o data pe saptamâna. Se lipesc niste foite subtiri, ca un puzzle, care se dau jos doar cu un scrub foarte puternic.

Are culori diferite la ochi: unul e brun-aluna, iar celalalt e verde.

Se scoala la 4:30 a.m ca sa mearga la „serviciu.

In pauzele de la filmari ii place sa manance prajituri cu ciocolata.

Numele lui e inspirat din romanul lui Jane Austen, „Captain Wentworth.

A inceput deja sa scrie scenariul pentru un film de dragoste, care se va numi „Stoker. Desi are multe elemente din mitul lui Dracula, nu e o poveste cu vampiri.

Claudia Cosma

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter