Astrologul Prințesei Diana dezvăluie care sunt cele mai potrivite perioade pentru nunți în 2020. Dar și cele mai nefaste!

Publicat pe

Vrem sau nu să recunoaștem, astrologia ne influențează viețile… Iar asta ne-o dovedește chiar astrologul Prințesei Diana. Debbie Frank dezvăluie care sunt cele mai potrivite zile pentru căsătorie în 2020, dar și cele de care toți îndrăgostiții ar trebui să se ferească!

Fiecare viitoare mireasă își dorește să aibă o nuntă perfectă, iar dacă la asta contribuie din plin și astrele, tinerii viitori însurăței ar trebui să țină cont și de horoscop, de ce nu? Alinierea planetelor, la fel ca și data nașterii, este foarte importantă și determină, în cele din urmă, reușita evenimentului. Așadar, dacă doriți ca totul să iasă impecabil, de la ținute, locație și până la formație și lista invitaților, iată ce vă sfătuiește Debbie Frank, astrologul Prințesei Diana!

Când să te căsătorești în 2020

Prima dată la care ar trebui să vă gândiți pentru căsătorie este 4 aprilie, zi în care Venus (planeta dragostei) se va afla într-o poziție extrem de armonioasă (aspect de 120 de grade) cu Saturn, planeta care ne dă lecții de viață. Pe înțelesul tuturor, asta înseamnă că angajamentele asumate în acea zi au toate șansele să dureze. În ziua următoare, 5 aprilie, Jupiter, planeta norocului, se va întâlni cu Pluto, planeta dominării, și te va ajuta să ai parte de o nuntă romantică.

Pe 3 iunie, soarele va intra în conjunctură cu Venus și vei avea parte, de asemenea, de o ceremonie reușită, la fel și 12 septembrie, zi în care Jupite și Neptun (simbolul dragostei necondiționate), vor coopera pentru a te ajuta să-ți îndeplinești visurile.

Deși nu este o perioadă după care cuplurile să se dea în vânt, se pare că luna decembrie are, în 2020, cele mai potrivite zile pentru nunți. Pe 14 decembrie, Venus se va afla în sextil cu Jupiter, iar asta înseamnă că fericirea va pluti în aer, pe 15 decembrie vor coopera Venus și Saturn pentru a-ți aduce fericirea, în timp ce pe 21 decembrie va intra în scenă și Jupiter, care favorizează noile începuturi.

Când să nu te căsătorești în 2020

Prima dată pe care Debbie te sfătuiește să o eviți este 26 aprilie. Astrologul spune că data în care Soarele intră în conjuctură cu Uranus, simbolul libertății, ar putea cauza rupturi și schimbări neașteptate. Următoarea perioadă nefastă este între 24 mai și 24 iunie, când Venus, planeta dragostei, este retrogradă, așadar relațiile s-ar putea să nu funcționeze prea bine.

Mai mult, ziua de 5 iunie aduce mai multe obstacole ca de obicei, din cauza întâlnirii dintre Soare, Marte (planetă care, printre altele, guvernează și viața sexuală) și Saturn (planeta de la care primim lecții de viață). Pe 13 august, Marte, aflat în conflict cu Pluto, va aduce probleme de gestionare a controlului, conflicte și gelozii.

La scurt timp după 24 august, Marte și Saturn le vor îngreuna tuturor viața, ceea ce înseamnă că totul va părea mult mai greu de dus la bun sfârșit… De pe 9 septembrie până pe 13 noiembrie, Marte va deveni retrograd și multe dintre planuri îți vor putea fi întârziate sau zădărnicite.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!

Foto: Hepta, Profimedia

Astrologul Prințesei Diana dezvăluie care sunt cele mai potrivite perioade pentru nunți în 2020. Dar și cele mai nefaste!Astrologul Prințesei Diana dezvăluie care sunt cele mai potrivite perioade pentru nunți în 2020. Dar și cele mai nefaste!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter