Augustin Viziru și iubita lui au avut COVID-19: "Am transpirat câteva zile"

Publicat pe

Augustin Viziru și iubita lui au fost și ei afectați de virusul care face ravagii peste tot în lume. El a declarat că atât el, cât și mama fetiței sale, au avut COVID-19, însă au trecut cu bine peste această boală, asta pentru că au făcut o formă ușoară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru și iubita lui se numără printre vedetele de la noi, deloc puține la număr, care s-au infectat cu virusul Sars Cov-2. Cei doi au făcut o formă ușoară și au scăpat repede, fără alte complicații.

„Da,. ne-am protejat cât am putut de mult, dar nu am scăpat nici noi de acest virus. Am avut însă noroc că am avut o formă ușoară. Adică am fost răcit și am traspirat câteva zile. Apoi ne-am revenit', a spus actorul, la Antena Stars.

Augustin Viziru trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Faptul că a devenit tătic înseamnă enorm pentru actor, semn că și-a luat rolul foarte în serios și că se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familia lui.

Actorul a recunoscut că în curând va face pasul cel mare și se va căsători cu mama copilului său.

Augustin Viziru și iubita lui au avut COVID-19: "Am transpirat câteva zile"Augustin Viziru și iubita lui au avut COVID-19: "Am transpirat câteva zile"

În momentul de față noi suntem o familie, avem tot ce ne trebuie. Dacă o să fie cazul, vom face și pasul ăsta. Nu e cazul să mă schimbe iubita, eu sunt un tip greoi, am noroc că ea mă înțelege. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare', a mai spus actorul. 

Augustin Viziru, transformat total după ce a apărut fetița lui

Acum, Augustin a dat nopțile albe petrecute în cluburi pe nopțile albe provocate de fetița lui. În emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars, actorul și câștigătorul Ferma 2020 și-a deschis sufletul.

„Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei’, a declarat Augustin Viziru.

Din fericire pentru el și pentru iubita lui, Augustin a avut norocul de un bebeluș care doarme destul de mult. Nici măcar el nu se aștepta ca viața lui să se schimbe atât de brusc, dar este un tată și un partener responsabil, preluând din sarcinile casei, atunci când iubita lui este prea obosită.

Citește și: Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez: „I-am smuls-o preotului din braţe’

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: „Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: „Am făcut un contract…’

Citește și: Îl mai ții minte pe Lucian Viziru? S-a mutat de 7 ani cu familia în Germania: cum arată acum și cu ce se ocupă fratele lui Augustin Viziru

‘Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter