Aurel Pădureanu, din nou în doliu. A murit sora artistului: "Nu mai am lacrimi să plâng"

Publicat pe

Aureal Pădureanu este din nou în doliu. La șase luni de la moartea Corneliei Catanga, artistul a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. O persoană importantă din viața acestuia s-a stins din viață. Ce se întâmplă în aceste momente cu interpretul de muzică lăutrească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În urmă cu șase luni, soția lui, Cornelia Catanga, a murit. De atunci, artistul nu-și mai poate reveni.

Aurel Pădureanu, din nou în doliu. A murit sora artistului: "Nu mai am lacrimi să plâng"Aurel Pădureanu, din nou în doliu. A murit sora artistului: "Nu mai am lacrimi să plâng"

Din păcate, fostul partener de viață al Corneliei Catanga este din nou în doliu. Sora artistului s-a stins din viață, vestea fiind dată chiar de Aurelian Pădureanu.

Citește și: Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. I-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu:„Mi-a zis să…'

Citește și: Ce gest sfâșietor face Aurel Pădureanu zilnic, de dorul Corneliei Catanga:„Îmi apare mereu în față'

Citește și: Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnic:„S-a terminat. O să încerc…'

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Aurel Pădureanu este în doliu

Aurel Pădureanu este din nou în doliu. Artistul a anunțat că sora lui, Fănica, s-a stins din viață în urmă cu doar câteva ore. Pe contul său de socializare, nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și a scris câteva rânduri despre cea pe care a iubit-o toată viața.

„Nu mai am nici lacrimi să plâng. Sunt copleșit de durere, după moartea Corneliei, ființa care mi-a fost cea mai dragă din lume, tovarășul meu de viață și de scenă, o altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele. Azi dimineață, la orele 5:30, a încetat din viață surioara mea scumpă și dragă. Singura ființă care după moartea Corneliei a fost alături de mine. Și mă suna în permanentă și îmi spunea mereu: Ea era, ca vârstă, cea mai mare dintre toți”, a scris Aurel Pădureanu pe rețelele sociale.

„Am rămas singur”

Cu durere în suflet și vizbil afectat de cele întâmplate în ultimul an, Aurel Pădureanu a mai scris că se simte extrem de trist și singur. De asemenea, a a mai adăugat faptul că nu își va uita cei trei frați care s-au ridicat la ceruri.

Mă simt extrem de trist și supărat în sufletul meu, gândindu-mă că am rămas singur. Nici ceilalți doi frați ai mei nu mai sunt. Nu am să te uit niciodată, surioara mea scumpă și dragă, așa cum nu am uitat-o nici pe Mariana, nici pe Titi, ceilalți doi frați ai mei. Veți rămâne toți 3 în sufletul meu și nu am să vă uit câte zile voi mai avea și eu de trăit. Noi facem parte dintr-o familie, cu un nume emblematic de artiști, care și-au înscris numele în nemurire. Dar tu ai fost singura care m-a iubit cel mai mult. Drum lin către stele, surioara mea! Și bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și blând, iar drumul să-ți fie presărat numai cu flori. Nu am să te uit toată viața mea”, a mai scris artistul.

Sora lui Aurel Pădureanu va fi condusă pe ultimul drum marți, 5 octombrie.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter