Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a fost acceptat la Universitatea Princeton, în SUA! „Mi-e greu să știu că rămâne casa goală”

Publicat pe

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, își face mama mândră cu orice ocazie! După ce a obținut o distincție importantă în sportul pe care îl practică, tânărul a fost acceptat deja la două facultăți foarte bine cotate din SUA și urmează să experimenteze din plin viața de student, pe tărâm american.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu l-a lăudat pe fiul său, Ayan, ori de câte ori a avut ocazia. Vedeta și fiul ei au o relație extrem de specială, însă Ayan este pregătit să plece din casa părinților și să urmeze propriul drum. Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a fost acceptat la două universități prestigioase din SUA, una dintre acestea fiind chiar Princeton.

Citește și:- De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare: „Reacția lui…”

Citește și: Ce dietă ține Mihaela Rădulescu, la 52 de ani: 'Nu mănânc sărat seara…'

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara'

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat: „Apropo, și la Monaco…'

Chiar dacă îi este greu să își vadă fiul plecând de acasă, Mihaela Rădulescu îl susține pe Ayan în tot ceea ce vrea să facă și mărturisește că l-a pregătit, inconștient, pentru acest lucru, de la o vârstă fragedă. Invitată în podcastul Amaliei Enache, cele două vedete ProTV au discutat despre relația mamă-copil, despre metodele de parenting ale Mihaelei Rădulescu, dar și despre reușitele fiului său, Ayan.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a fost acceptat la Universitatea Princeton, în SUA! „Mi-e greu să știu că rămâne casa goală'Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a fost acceptat la Universitatea Princeton, în SUA! „Mi-e greu să știu că rămâne casa goală'

Ayan a fost acceptat la facultate în SUA

„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta', a declarat Mihaela Rădulescu.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că s-a pregătit de acest moment încă de când Ayan era mic. Mihaela Rădulescu a mărturisit că apreciază sistemul universitar din SUA, motiv pentru care l-a îndreptat pe Ayan în direcția aceasta de la grădiniță.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile', a mai precizat vedeta Pro TV.

Fiul Mihaelei Rădulescu locuiește în New Jersey: „Casa e goală'

Deși este mândră de realizările fiului și conștientă că aceștia sunt pașii pe care Ayan trebuia să îi urmeze, Mihaela Rădulescu este, mai presus de orice, MAMĂ. Astfel, uneori este acaparată de diverse trăiri și a povestit că îi e greu să știe că „băiețelul' ei nu este acasă, că își poartă singur de grijă și că, până la urmă, locuiesc pe continente diferite.

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună.

Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… Inclusiv acum mi-e greu să ştiu că iar pleacă din vacanţă în America şi iar rămâne casa goală', a mai explicat Mihaela Rădulescu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter