Drama lui Bănel Nicoliță. A trăit în sărăcie lucie: „Abia aveam ce mânca. Mergeam la școală cu adidașii rupți”

Publicat pe

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri. Bănel Nicoliță a povestit, la o emisiune de televiziune, despre viața grea pe care a avut-o când era copil. În familia sa au fost extrem de multe lipsuri, astfel că fostul jucător de fotbal mergea la școală cu adidași rupți și nu avea ce mânca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

El a făcut declarații cu privire la copilăria lui, care nu a fost nici de departe una fericită. Părinții fotbalistului munceau cu ziua și erau perioade în care nu aveau ce să mănânce.

'Viata mea, până să mă apuc de fotbal, a fost tristă din toate punctele de vedere. Părinții mei munceau cu ziua și abia aveam ce mânca. Condițiile de acasă erau foarte grele. Nu ai ce să mănânci o seară și a doua zi trebuie să mergi la școală nemâncat. În prima zi de școală eu m-am dus îmbrăcat vai de mama mea și colegii erau toți eleganți, la cravată, costum. Din clasa I până în clasa a IV-a am mers cu adidașii rupți. Uneori îmi doreau și eu un tricou sau un suc ori o înghețată și nu aveam bani. Mergeam cu ceilalți copii la magazin și mă uitam la ei, în speranța că unuia i se face milă și-mi dă și mie, mi se rupea sufletul, dar nu aveam ce face', a mărturisit Bănel Nicoliță.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Bănel Nicoliță a muncit la câmp

De asemenea, sportivul a explicat că a muncit la câmp până la vârsta de 15 ani. Bănel Nicoliță, care a divorțat în luna februarie a acestui an de Cristina, cu care are doi copii,  a precizat că fotbalul i-a oferit totul și că pentru sportul pe care l-a practicat a lăsat totul deoparte.

Citește și: Brigitte Pastramă, o nouă ceartă cu Florin Pastramă. S-a lăsat cu lacrimi:„M-am săturat’

'Bani câștigam de la 7 ani. Până la 15 ani am muncit la câmp, mergeam la fotbal și la școală, le făceam pe toate. Dar nu m-am gândit niciodată de ce unii au și eu nu am. Apoi pentru fotbal am lăsat tot în urmă, și familie și prieteni, și mi-am urmat visul. Fotbalul mi-a dat totul', a mai afirmat fostul jucător de fotbal, conform spynews.ro.

Bănel Nicoliță a divorțat

Celebrul fotbalist a declarat în cadrul unei emisiuni TV că separarea a avut loc în luna februarie a acestui an.

Citește și: Câștigătorul X Factor, Florin Răduță, s-a îmbolnăvit de COVID-19.Ce simptome are artistul și cum se simte acum

Atâtea luni, vedeta de la FSCB a reușit să țină ascuns faptul că nu mai formează un cuplu cu Cristina. ‘Am rămas în relații bune cu fosta soție, a declarat el în cadrul unei emisiuni TV, vizibil afectat.

Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fotbalistul are o nouă iubită: ‘Am rămas în relații bune cu fosta soție’

Drama lui Bănel Nicoliță. A trăit în sărăcie lucie: „Abia aveam ce mânca. Mergeam la școală cu adidașii rupți'Drama lui Bănel Nicoliță. A trăit în sărăcie lucie: „Abia aveam ce mânca. Mergeam la școală cu adidașii rupți'

Fotbalistul a investit o sumă consistentă de bani pentru a amenaja un teren de joc, dar și pentru a dota echipa de fotbal cu toate cele necesare, finanțe cu care fosta soție a acestuia nu a fost de acord.

A născut soția lui Tom Parker, cântărețul diagnosticat cu o tumoare pe creier, în stadiu terminal. Cuplul mai are o fiică

„Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului’, a recunoscut antrenorul echipei Făurei, în cadrul unei emisiuni tv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter