Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp: „S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte”

Publicat pe

Bebeto, fiul cuplului Prodanca – Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp. Discuția dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lui cel mic a avut loc după ce și impresara a stat de vorbă cu încă soțul ei. Potrivit spuselor agentului FIFA, între antrenor și băiatul lui, Laurențiu Jr., s-ar fi format o „prăpastie', pentru că nu ar mai fi discutat de multă vreme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bebeto, fiul cuplului Prodanca – Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp. Dezvăluirea a fost făcută de Anamaria Prodan, la scurt timp după ce a susținut că și ea a stat de vorbă cu încă soțul ei, tot telefonic. În urma discuției pe care impresara a avut-o cu Laurențiu Reghecampf, vedeta a spus că l-a iertat și că speră să divorțeze cât mai repede, pentru a fi amândoi liberi.

Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp: „S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte'Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp: „S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte'

După ce și-au adus acuzații grave, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi decis să vorbească la telefon. Cu această ocazie, și fiul lor, Bebeto, a avut posibilitatea de a discuta cu tatăl lui. Sexy-impresara a susținut că acum e destul de greu, iar din cauză că antrenorul și băiatul lui cel mic nu ar mai fi vorbit de multă vreme, s-ar fi produs un fel de „prăpastie' între ei.

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:”Este dintr-o altă lume…”

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam și Gabi Bădălău: „O să aflați tot'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său:„Nu avem de împărțit decât…'

Bebeto, fiul cuplului Prodanca – Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp

Anamaria Prodan l-a descris pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf ca fiind „o combinație între ei doi'. Mai exact, aceasta a susținut că băiatul ei în vârstă de 14 ani îi moștenește pe amândoi, dar mai mult pe ea. Impresara a declarat că iartă, dar nu uită ușor. Conform spuselor ei, îl explică mereu adolescentului că „lucrurile urâte trebuie să dispară' și să rămână doar cele frumoase.

„E greu, că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte.

E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine. Eu iert, dar nu o să uit ușor. Asta îi spun și lui, că lucrurile urâte trebuie să dispară și să rămână tot ceea ce a fost frumos', a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la telefon

În discuția pe care ar fi avut-o la telefon cu Reghe, Anamaria Prodan l-ar fi rugat încă o dată să divorțeze cât mai repede. Impresara își dorește ca totul să se încheie săptămâna viitoare, după Paște, pentru a fi amândoi oameni liberi.

De asemenea, Anamaria Prodan a precizat că i se pare normal ca Laurențiu Reghecampf să fie un bărbat liber, având în vedere că el urmează să aibă un copil. Iubita antrenorului, Corina Caciuc, e însărcinată și îl va face tată pe Reghe din nou, în curând.

„Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare și prin avocați și l-am rugat și eu. Azi am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe după multă, chiar ne dorim foarte tare să divorțăm.

Eu îmi doresc foarte tare, iar așa e frumos și pentru el, că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu, iar atunci pentru fiecare e cel mai frumos să-și vadă de viață și să meargă mai departe', a declarat Anamaria Prodan, recent, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter