Benone Sinulescu nu a avut niciun regret înainte de moarte: „Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Publicat pe

Benone Sinulescu nu a avut niciun regret înainte de moarte. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie 2021. Cu un an în urmă, acesta a oferit o serie de declarații, în cadrul cărora a vobit inclusiv despre moartea sa. Se pare că artistul nu a avut niciun regret înainte de a trece în neființă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani. Acesta a fost internat în spital din cauza unei pneumonii care s-a agravat din cauza problemelor de sănătate cu care acesta se confrunta de mai mult timp. În urmă cu un an, el a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit inclusiv despre moartea sa. El declara la acea vreme că dacă s-ar stinge din viață, nu i-ar părea rău.

Benone Sinulescu s-a stins din viață în urma unei pneumonii severe. Acesta era întotdeauna cu zâmbetul pe buze și nu vorbea despre problemele cu care se confrunta.

Citește și: A murit Benone Sinulescu!De ce s-a stins din viață artistul de 84 de ani

Citește și: Benone Sinulescu a murit. Prima declarație a soției:”N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID-19″

Citește și: De ce a luat Bianca Drăgușanu decizia de a-și schimba înfățișarea, după emisiunea „Din Dragoste':„Nu-mi permiteam la vremea aia nimic'

Citește și: Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță?„El și-a mai găsit alinare în brațele lui…'

Benone Sinulescu nu a avut niciun regret înainte de moarte

În urmă cu fix un an, interpretul de muzică populară a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit inclusiv despre moartea sa. Artistul declara la acea vreme că au existat în presă multe titluri referitoare la faptul că s-a stins din viață. Atunci, el a spus că nu i-ar părea rău dacă acest lucru chiar s-ar întâmpla.

„Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic. Eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului! Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți. Deci am murit de vreo șase ori în presă. Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău'., a declarat el pentru FANATIK în urmă cu un an.

Benone Sinulescu se izolase într-un sat din județul Arad

Chiar de la începutul perioadei pandemice, artistul a ales să plece departe de agitația din Capitală și s-a retras într-un sat din județul Arad. Acesta a locuit împreună cu soția lui și s-a ocupat de agricultură.

„Suntem departe de focar, cam la 60 de kilometri de Arad. Îmi e frică să stau acolo, deci în casa aia nu avem ce căuta deocamdată', a spus Benone Sinulescu pentru sursa citată.

La acea vreme, el declara că nu are probleme mari de sănătate și că își petrece timpul cultivând pământul pe care îl avea. Chiar mai mult, acesta a recunoscut că s-a retras la țară deoarece îi era frică de COVID-19.

„Am ce face în timpul liber, nu mă plâng. Cu sănătatea stau bine… Fac agricultură de plăcere, am o grădină mare, până în pădure… Un hectar și jumătate, cam așa. Am făcut multe lucruri, am tot felul de răsaduri. Aștept să treacă timpul, mai departe de pădurea din Bârzava nu ieșim…', a adăugat cântărețul.

Interpretul deținea și o casă în Arad

Deși avea o casă în orașul Arad, acesta a preferat să locuiască la țară de teama virusului care a omorât milioane de oameni în întreaga lume.

„Suntem departe de focar, cam la 60 de kilometri de Arad. Îmi e frică să stau acolo, deci în casa aia nu avem ce căuta deocamdată', a mai spus el.

Artisul l-a cunoscut pe Mihail Sadoveanu

Benone Sinulescu povestea la vremea respectivă că a cunoscut multe persoane cu renume, printre care și Mihail Sadoveanu. El a explicat cu lux de amănunte întâlnirea lor pentru sursa citată anterior.

„Auzeam că fredona cineva pe hol una din melodiile mele, cred că chiar primul meu mare hit, cum se zice acuma. M-am apropiat de individ să văd cine e și… surpriză. Era chiar Sadoveanu. Așa ne-am apropiat. 

M-am obrăznicit și l-am abordat. I-am zis  câteva cuvinte atunci, l-am întrebat de ce îmi cântă melodiile. Eu eram solist și în Ansamblul Ciocârla și la George Enescu. L-am invitat la un spectacol unde cânta crema cremelor printre care și Benone Sinulescu' (n.r.: râde), a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter