Berna de la Puterea dragostei și iubitul s-au despărțit: "Pe fondul unor momente de gelozie..."

Publicat pe

Bernea de la Puterea dragostei părea că și-a găsit fericirea în brațele lui Radu Căpățîna, după despărțirea de Philip. Însă, cei doi îndrăgostiți au decis să meargă pe drumuri diferite. Abia acum s-a aflat de ce au decis să pună punct relației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A format un cuplu de la Puterea dragostei cu Philip. După ce au părăsit casa, cei doi au avut parte de mai multe momente nefericite. Astfel, au ajuns la despărțire.

Însă, blondina și-a găsit fericirea alături de Radu Căpățîna, un tânăr care era decis să lupte pentru dragoste. Din nefericire, Berna și iubitul ei au decis să despartă, după doar câteva luni de relație.

Citește și: Cu cine se iubește Berna de la Puterea Dragostei!Primele imagini cu noul ei iubit

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește’

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:„Era cu un băiat’

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru:„Nu m-am jucat!’

Berna de la Puterea dragostei și iubitul s-au despărțit

Mai multe informații despre despărțirea celor doi au apărut pe pagina de Instagram- Viperele Vesele, o pagină care oferă informații în exclusivitate despre vedete. Se pare că totul a pornit de la niște gelozii și, astfel, Berna și Radu au decis că este mai bine să pună punct relației.

'În exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele__vesele, vă anunțăm că Berna, fostă concurentă Puterea Dragostei, s-a despărțit de Radu Căpățînă. Pe fondul unor momente de gelozie reciprocă, cei doi au convenit că le este mai bine separat, decât împreună.',a scris pagina de Intagram @viperele___vesele.

Berna se împacă cu Philip?!

De asemenea, continuarea a surprins pe toată lumea. După ce s-a aflat de despărțirea celor doi, se pare că Berna ar fi reluat legătura cu Philip de la Puterea dragostei. Aceștia au început să-și aprecieze din nou postările, să-și comenteze și chiar își trimit diferite emoticoane.

Fanii s-au gândit imediat la faptul că despărțirea de Radu ar fi fost și din cauza faptului că fosta concurentă de la emisiunea de la Kanal D s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit.

'În același timp, Philip, fostul concurent Puterea Dragostei și fostul logodnic al Bernei, este văzut în online din ce în ce mai mult în preajma ei. Florile, inimioarele și pupicii virtuali pe care cei doi și le trimit reciproc, în ultima perioadă, au ridicat semne de întrebare în rândul fanilor, de aceea nu putem nici noi să nu ne întrebăm dacă nu, cumva, această despărțire a Bernei de Radu să fie, în fapt, prilejul unui nou început între Berna și Philip.', se mai arată pe pagina de Instagram.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter