Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! A fost căsătorit cu Mădălina Pamfile

Publicat pe

Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne se află în culmea fericirii alături de tatăl copilului său. Cei doi au traversat o perioadă dificilă imediat după ce fiul lor a apărut pe lume. Chiar dacă atunci au ales să meargă pe drumuri separate, acum au găsit o cale de mijloc și s-au împăcat. Vedeta a vorbit public despre relația pe care o are cu Bruno Vlad.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil. Nicoleta Dragne a intrat în atenția publicului datorită reality showurilor în care a apărut de-a lungul timpului. Aceasta are o relație cu fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad. Cei doi au devenit părinții unui băiat superb, Vladimir. Deși ei s-au despărțit la scurt timp după ce concurenta de la Bravo, ai stil! a născut, acum par mai fericiți ca niciodată.

Nicoleta Dragne a vorbit recent despre relația sa cu Bruno Vlad. Aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său.

Citește și: Scandal între Anda Adam și Nicoleta Dragne de la Bravo, ai Stil:”M-ai jignit…”

Citește și: Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat:„După ce am născut…'

Citește și: Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian, detalii teribile despre problemele lui de sănătate:„A leșinat. A zis…'

Citește și: Nadia Comăneci a împlinit azi 60 de ani.Ce cadou a primit de la Klaus Iohannis

Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil!

Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil!. Vlad Bruno este un om de afaceri foarte cunoscut din Timișoara. Acesta a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile, concurentă și ea la showul de pe Kanal D. Nicoleta susține că l-a cunoscut pe bărbat la trei ani după ce cuplul divorțase. Cei doi nu au planuri de căsătorie încă, deși diva așteaptă gestul partenerului său.

N-am avut o discuție (nr. despre logodnă). Nu pot să îi zic eu să mă ceară. Nu știu cum aș vrea să fie, să mă surprindă.', a spus ea, potrivit Kanal D.

Nicoleta Dragne și Bruno Vlad au fost despărțiți

Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Concurenta de la Bravo, ai stil! și iubitul său s-au împăcat după o perioadă dificilă din viața lor. Vedeta a trecut printr-o depresie la scurt timp după ce a născut, motiv pentru care cei doi nu s-au mai înțeles.

O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite’,  a declarat Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne, despre depresia prin care a trecut

Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! La scurt timp după ce a adus pe nume un băiețel perfect sănătos, ea a trecut printr-o depresie. Aceasta este conștientă de stările pe care le-a avut și se bucură că a reușit să le gestioneze.

A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii. Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți.', a continuat ea.

Aceasta a luat la acel moment legătura cu o echipă de medici, care i-au spus că stările ei sunt perfect normale.

Medicii mi-au spus că este normal și că trece de la sine, până te obișnuiești cu noua viața, ce-i drept ne-a luat cam pe nepregătite,  a povestit Nicoleta Dragne.

Sursă foto: Facebook, Instagram și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter