Bianca de la Puterea Dragostei, un nou proiect în televiziune. Vedeta Kanal D are planuri mari

Publicat pe

Bianca Comănici a devenit rapid cunoscută odată cu show-ul matrimonial Puterea Dragostei. Bruneta pare să aibă mare succes pe plan profesional, cu toate că în viața sentimentală nu o duce atât de bine. Acum, Bianca e în culmea fericirii, pentru că urmează să aibă un nou proiect în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca de la Puterea Dragostei își dorește o carieră în televiziune

Bianca a făcut seara trecută un live pe canalul ei de YouTube unde a vorbit despre planurile ei de viitor cu fanii ei:

Bianca de la Puterea Dragostei, un nou proiect în televiziune. Vedeta Kanal D are planuri mariBianca de la Puterea Dragostei, un nou proiect în televiziune. Vedeta Kanal D are planuri mari

” Am multe chestiuțe să vă spun, însă vreau să vă țin un pic în suspans, dar nu pentru că vreau eu ci pentru că așa trebuie. Știți cum este în televiziune, trebuie respectate chestiile astea, însă după cum știți și voi, probabil dacă ați văzut la story, nu știu dacă ați văzut, o să ne vedem nu știuu dacă săptămâna asta sau cealaltă, veți vedea că o să apar la o nouă rubrică la Teo Show, care se numește Tabu.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată cu Livian: „Există un motiv pentru care…”

Adică niște întrebări mai indiscrete. O să vedeți și acolo niște chestiuțe care nu prea le-am discutat în ultimul timp și o să mai cunoașteți niște chestii despre mine. Mai este și o rubrică, nu știu dacă am voie să vă spun, însă sper eu să vă placă. Am să postez oricum pe Instagram, așa că să fiți foarte atenți pe storyurile mele de pe Instagram. „, a povestit Bianca.

Cât despre ce face acum Livian, Bianca a declarat: „Nu-mi este ciudă absolut deloc pe ce face Livian acum. Mă bucur foarte mult pentru el și mă bucur că a avut tăria de a pune capăt relației pentru că mi-a adus oarecum bine chestia asta. Aveam nevoie de timp singură, aveam nevoie să mă ocup de proiectele astea ale mele.”

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au explicat de ce s-au despărțit

Povestea de dragoste dintre Bianca și Livian pare că a ajuns la final. Într-adevăr, cei doi și-au spus „adio' în reptate rânduri. Tatăl Bincăi nu a fost de acord cu relația și se pare că diversele obstacole din calea fericirii lor nu au putut fi depășite.

A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere. E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune.‘, a transmis Livian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter