George Burcea, acuzații dure, la Ferma: "Andreea Bălan vrea să obțină custodia totală a copiilor mei"

Publicat pe

George Burcea a făcut, la Ferma, niște dezvăluiri la care nu se așteptau nici fanii, dar nici colegii săi de competiție. Soțul andreei Bălan a dat cărțile pe față, acuzând-o pe artistă că dorește să obțină custodia totală a celor două fetițe ale lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Războiul declarațiilor dintre George Burcea și Andreea Bălan este în plină desfășurare, iar actorul, aflat în competiție la Ferma, nu se abține deloc de la comentarii în ultimul timp…

În cea de a treia săptămână a show-ului, competitorii vor fi puși la grea încercare, dar, cu siguranță, mult mai urmărită decât competiția în sine va fi interacțiunea dintre fermieri. Iar asta cu atât mai mult cu cât, cei mai mulți dintre ei, sub presiunea stresului și a oboselii, devin tot mai vulnerabili.

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint. De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

George Burcea, atac dur la adresa fostei soții

În episodul de marți, 22 septembrie, George Burcea va face o serie de dezvăluiri cu privire la viitoare lui fostă soție, Andreea Bălan, dezvăluiri care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură, cu siguranță…

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi', a mărturisit actorul.

George Burcea, acuzații dure, la Ferma: "Andreea Bălan vrea să obțină custodia totală a copiilor mei"George Burcea, acuzații dure, la Ferma: "Andreea Bălan vrea să obțină custodia totală a copiilor mei"

O acuză că l-a turnat la Poliție

De altfel, nu este prima oară când George Burcea face dezvăluiri în cadrul show-ului Ferma, actorul luând atitudine după ce soția lui i-ar fi stricat imaginea prin presă.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon.

Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate. Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană”, a povestit George Burcea.

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: 'Mi-au furat…'

„Copiii mă iubesc, eu îi iubesc”

Actorul mărturisește însă că, de dragul copiilor, a păstrat o relație bună cu Andreea Bălan, dar nu a uitat să puncteze faptul că fosta lui soție își lasă copiii cu bunica pentru a se întâlni cu iubitul ei…

Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc', a declarat actorul în cadrul show-ului de la Pro TV.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă