Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: "Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire. După două luni de acalmie, scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a izbucnit din nou. Totul a început de la afirmțiile Biancăi în cadrul unui post TV la adresa Claudiei, iar de la acel moment, ambele și-au aruncat vorbe dure în public. După declarațiile Claudiei Pătrășcanu despre blondină, iată că Bianca a revenit cu o nouă ofensivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire. Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cladia Pătrășcanu a izbucnit din nou, cele două făcând declarații extrem de acide la adresa celeilalte. După ce Bianca Drăgușanu a afirmat, la TV, că Pătrășcanu l-a sunat pe fostul ei soț, Victor Slav, blondina vine cu noi acuzații, ceva mai grave de această dată. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău o a spus despre fosta soție a acestuia, Claudia Pătrășcanu, că o hărțuiește și o terorizează cu jigniri și mesaje. Iată care sunt acuzațiile Biancăi Drăgușanu la adresa Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: "Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu"Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: "Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu"

Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire

Bianca Dragușanu și Claudia Pătrășcanu sunt din nou la cuțite. Cele două au început să-și arunce din nou vorbe dure la TV, iar acum este rândul iubitei lui Gabi Bădălău să răspundă acuzațiilor cu alte acuzații la adresa cântăreței…

„Din punctul meu de vedere e de-a dreptul ridicolă, mă terorizează și mă hărțuiește din orice, de doi ani, are probleme cu capul, cred că ar trebui să facă un control de specialitate. Are refulări periodice la adresa mea și schimbări dubioase de comportament.

Citește și: „Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele… ‘ Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău:'Este luată, purtată, lăsată'

Citește și: Vica Blochina a leșinat la Survivor 2023 și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu mă simt foarte bine, îmi doresc să merg acasă '

Tot sunt provocată de ea. Nu înțeleg, s-a dus pe la biserici, ne-a urat tuturor să ne echilibrăm că ne dorește sănătate și a zis că nu mai vrea să intre în circuri cu mine, dar mă trezesc deodată că iar vine de la biserică și ne jignește această mamă istorică', a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Playtech.

Bianca Drăgușanu, despre Claudia Pătrășcanu: „Are limbaj de mahala și se dă mare doamnă”

Bianca Drăgușanu susține că fosta soție a lui Gabi Bădălău i-a dat mesaje acestuia, pe vremea când era plecat în Thailanda alături de blondină. Drăgușanu susține că Pătrășcanu a jignit-o atât pe ea, cât și pe fiica ei, Sofia. Drăgușanu suține că i-a răspuns lui Pătrășcanu la TV, în contextul în care a fost provocată.

„Eu nu mă cobor la nivelul ei, este bolnavă psihic. Logic că a refuzat o confruntare directă cu mine pentru că eu o pot bate chiar cu dovezile ei. Îi dă mesaje lui Gabi pe care le am și pe care o să le arăt tuturor, în care mă jignește și pe mine și pe copilul meu.

După ce eu i-am cerut să facem pace, în emisiunea lui Dan Capatos, aparent a tăcut două luni. Până la ziua Sofiei, când a început iar cu mesajele. Apoi a continuat de ziua lui Gabi în Thailanda. Atunci a pus-o si pe maică-sa să mă înjure. Ea este cea care are limbaj de mahala și care se dă mare doamnă. Eu tot tac, am fost provocată mereu să-i răspund în aceeași manieră ca ea și normal că am jignit-o, dacă m-a jignit', a mai adăugat Bianca Drăgușanu, pentru sursa menționată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter