Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: "Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici"

Publicat pe

Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023. Războinicii și-au nominalizat trei concurenți spre eliminare, în ediția de marți seara. Faimoșii au câștigat jocul de imunitate, motiv pentru care tribul albastru este la un pas să piardă un concurent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023. Războinicii au pierdut bătălia în ediția de marți seara, iar Războinicii au câștigat jocul de imunitate. Astfel, Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu din tabăra Războinicilor au fost nominalizați spre eliminare. Echipa albastră a pierdut al treilea joc pentru imunitate.

Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: "Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici"Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: "Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici"

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au câștigat imunitatea individuală, iar restul concurenților au intrat la votul colectiv. Andrei Krișan și-a surprins colegii după ce a explicat că motivul pentru care Războinicii ar fi pierdut ultimele trei jocuri consecutive ar fi lipsa de motivație.

Citește și: Daria Chiper, despre culisele eliminării de la Survivor România 2023: „Știam că nu așa se face în mod normal”

Citește și:Câți bani încasează Faimoșii de la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan primește cel mai mult

Citește și:Cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023. Antrenează echipa feminină de volei a CSM Constanța

Citește și:Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023. Daniel Pavel, după ce Faimosul a părăsit Consiliul: „Nu e un comportament pe care să-l apreciem'

Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023

Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru imunitate, iar echipa roșie a fost cea câștigătoare. Războinicii au pierdut al treilea joc pentru imunitate, iar aceștia au fost nevoiți să se lupte pentru a rămâne în competiție. Andrei Neagu, Codruța Began și Răzvan Dănciu au fost cei trei războinici propuși spre eliminare. Andrei Neagu a fost propus spre eliminare de majoritatea colegilor săi, din considerente sportive.

'Prima dintre acestea este pentru Andrei Neagu. Al doilea vot este pentru Neagu Andrei. Votul al treilea, pentru Neagu. Următorul vot este pentru Codruța. Mai departe, Neagu, patru voturi. (…). Andrei Neagu, este nominalizarea colectivă a tribului Războinicilor în această seară', a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

De asemenea, Alin Chirilă și Alexandra Porkolab, războinicii care câștigat imunitatea individulă, i-au votat pe Codruța Began și Robert Danciu. 'Voi merge pe criteriul sportiv și sper să nu o ia personal. Alegerea mea va fi către Răzvan Danciu', a spus Alin Chirilă.

Criteriul după care voi face această nominalizare este cel sportiv. Îmi pare rău că trebuie să ajung să fac această nominalizare pentru că o voi face către un om pe care îl respect foarte mult. Nominalizarea mea va fi Codruța', a declarat Alexandra Porkolab. 

Andrei Neagu: „Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici”

Războinicii l-au votat pe Andrei Neagu spre eliminare, din considerente sportive. Majoritatea concurenților echipei albastre au decis că Andrei Neagu să fie propus spre eliminare, în consiliul de marți seara. La rândul lui, concurentul speră să nu părăsească Survivor România 2023 și este dispus să le arate tuturor că merită să rămână în competiție.

„Sunt intr-un deja-vu. Îmi păstrez zâmbetul și energia bună. Nu e un loc în care vreau să mă aflu acum. Nu sunt de acord cu Andrei Krișan, chiar sunt o persoană motivată.Sunt asumat pentru tot ce am făcut și voi face. E greu, dar am încredere. Învăț din greșeli. E un joc, asta este. Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici.', a declarat Andrei Neagu la Survivor.

Răzvan Danciu este votat pentru a doua oară, pentru a fi eliminat

Răzvan Danciu a fost nominalizat spre eliminare de Alin Chirilă. Concurentul este votat pentru a doua oară, spre eliminare și speră să fie salvat de telespectatori.

„Primesc destul de bine nominalizarea. Țin minte prima zi în care am venit, am venit să trăiesc cât mai multe etape. Am trăit și înfrângeri, am fost și în exil.E o mare realizare că am ajuns aici și nu am de ce să mă oftic, pentru că știu că nominalizarea lui e pe bune, e motivată. Mă las pe mâna publicului, că este suveran.',  a spus Răzvan Danciu.

De asemenea, Codruța Began se află la a doua nominalizare, la Survivor România 2023. Am adus două puncte la joc, dar probabil se uită aceste puncte într-un meci pe care-l pierzi. Nu consider că sunt cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Eram resemnată și împăcată la ultimul consiliu, acum nu mai e așa. Îmi doresc să rămân, vreau să arăt tot ce pot. Ne antrenăm și ne intrăm în mână. Puțin noroc îmi trebuie.', a spus Codruța Began.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter