Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică: „Am nevoie de proceduri noi”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Diva a ajuns la Cluj, acolo unde se află cabinetul pe care îl frecventează în mod constant. Aceasta a subliniat faptul că nu și-a făcut nicio intervenție de la începutul verii și că are nevoie de câteva retușuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este deja cunoscută pentru intervențiile estetice pe care și le face periodic. Aceasta a apelat din nou la medic pentru a-și aduce îmbunătățiri. De această dată, diva a ales să își corecteze câteva imperfecțiuni la nivelul feței.

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică: „Am nevoie de proceduri noi'Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică: „Am nevoie de proceduri noi'

După ce a stat departe de medicul estetician toată vara, Bianca a ales să își aducă noi îmbunătățiri la nivelul feței. Aceasta a mers la cabinet fără programare, însă doamna doctor i-a găsit imediat un loc.

Citește și: Bianca Drăgușanu a lipsit de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău!Ce făcea în acest timp

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu:„Toată lumea știe că…'

Citește și: Aurel Pădureanu, din nou în doliu. A murit sora artistului:„Nu mai am lacrimi să plâng'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima apariție împreună după zvonurile despre divorț!Imaginile postate de impresară

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică

După ce a povestit fanilor săi că își va face o îmbunătățire estetică la nivelul danturii, Bianca uimește din nou! Blondina a urcat în avion și a aterizat direct la Cluj, acolo unde se află medicul său estetician. Ba mai mult, se pare că diva nu a vrut să aștepte nici o secundă în plus și a mers la cabinet fără programare.

„Nu știu dacă vă surprinde sau nu, dar, pentru că a trecut vara, am nevoie de proceduri noi. Am venit fără programare la dna doctor. (…) Aș profita de statutul meu de VIP și de cunoștință mai veche a dânsei, să mă vadă fără programare', a spus Bianca Drăgușanu, aflată deja în recepția clinicii medicale.

Ce va retușa diva de această dată

Bianca a ales să își aducă îmbunătățiri la nivelul feței. Se pare că diva are nevoie de câteva injecții cu botox și dorește să își topească buzele. Ajunsă la cabinet, blondina nu a ținut cont că medicul are deja o pacientă și i-a adresat doamnei doctor o întrebare.

„Am venit la botox și am hotărât să topim și buzele, deci mă primiți sau nu mă primiți?', a întrebat blondina medicul estetician, care se afla în timpul unui consult.

Medicul nu a stat pe gânduri și i-a spus divei că se va ocupa de ea chiar în aceeași zi.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter