Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de vis în China. Vedeta și-a luat o pereche de papuci de 7.900 de dolari din Hong Kong

Publicat pe

Dragoste cu năbădăi! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar imediat cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Hong Kong. Cuplul se bucură de locurile de lux din China și nu ezită să facă multe cumpărături de la magazine de lux.

S-au despărțit, s-au împăcat, s-au mai despărțit o dată și s-au împăcat din nou. Cam așa este relația Biancăi Drăgușanu cu afaceristul care a reușit să-i pună inima pe jar. Vedeta și-a petrecut ziua de naștere fără iubit, declarându-se o femeie singură, însă la scurt timp cei doi și-au dat o a doua șansă.

Alex Bodi călătorește foarte mult în toată lumea, iar Bianca Drăgușanu îl însoțește de fiecare dată când poate. Chiar dacă plecările sunt în interes de serviciu, Bianca Drăgușanu are liber la shopping cât timp iubitul ei își rezolvă treburile.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în Hong Kong, unde se răsfață în locuri de lux, dar și în magazinele de brand. După postările pe care fosta prezentatoare TV le pune pe rețelele de socializare se pare că este foarte încântată de locul în care se află  alături de iubitul ei.

Bianca Drăgușanu și-a luat papuci de 7.900 de dolari din Hong Kong

Banii nu contează pentru Bianca Drăgușanu atunci când vine vorba de cumpărături. Fosta prezentatoare TV și-a achiziționat o pereche de papuci pe care a dat 7.900 de dolari din Hong Kong. Bianca a pozat noua achiziție și a postat-o pe rețelele de socializare. Prețul este papucilor în dolari americani este de aproximativ 1000 usd. Bianca Drăgușanu a indus pe toată lumea în eroare atunci când a pozat prețul acestora, pentru că suma de pe etichetă este în dolari din Hong Kong, moneda specifică Hong Kong.

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de vis în China. Vedeta și-a luat o pereche de papuci de 7.900 de dolari din Hong KongBianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de vis în China. Vedeta și-a luat o pereche de papuci de 7.900 de dolari din Hong Kong

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție furtunoasă după ce a auzit că Bianca Drăgușanu a fost bătută de fostul iubit

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter